Συγκλονιστική η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Όταν έβγαλα για πρώτη φορά τη μάσκα

Σε μία εξομολόγηση από καρδιάς προχώρησε το πρωί του Σαββάτου (20/11) η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μιλώντας στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι!.
Η 35χρονη βρέθηκε στο πλατό του Χαμογέλα Και Πάλι και μίλησε για τα όμορφα παιδικά της χρόνια, για τον δίδυμο αδερφό της, Νικόλα, και για τη ζωή της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα από την Έφη Κακαράντζουλα τον Μάιο του 2020.

Για πρώτη φορά έδειξε στην κάμερα τα τραύματά που απέκτησε και τα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα. Το πουκάμισο, η ζώνη και το παντελόνι της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι σχεδόν λιωμένα από το καυστικό υγρό.

Τα παιδικά χρόνια, η ζωή στην επαρχία και οι σπουδές στην Αθήνα
Τα παιδικά μου χρόνια ήταν όμορφα, πολύ ήρεμα με την οικογένεια μου δεμένη, με τον αδερφό μου με φίλους. Στην επαρχία η ζωή είναι πιο ανέμελη. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις. Τη στιγμή που χρειάστηκε να κάνω το μηχανογραφικό μου ένιωσα ότι ήταν η στιγμή να γνωρίσω κάτι καινούργιο. Το ήθελα πολύ να φύγω τότε. Προσαρμόστηκα πολύ εύκολα και ανέλαβα τις ευθύνες μου. Έβγαλα μια δυναμικότητα από τότε ξεκίνησε ο χαρακτήρας που έχω τώρα. Είπα τώρα είμαι εδώ μόνη μου, έχει έρθει η ώρα να αναλάβεις τις υποχρεώσεις σου.

Στο δεύτερο έτος του πανεπιστημίου είπα ότι ήρθε η ώρα να μπω στον χώρο της εργασίας και αυτό προσπάθησα να κάνω. Για οικονομικούς λόγους. Η οικογένεια μου έκανε ότι μπορούσε αλλά δεν ήθελα να τους επιβαρύνω. Ήταν κάτι που ανησύχησε τότε τους γονείς μου. Φοβήθηκαν μην αμελήσω τα μαθήματα μου. Τα έκανα και τα δυο παράλληλα. Τελείωσα το Πανεπιστήμιο στην ώρα του.

Ήμουν παιδί ήπιων τόνων. Δεν είχα εντάσεις στην εφηβεία. Ο αδερφός μου είναι δίπλα μου. Είμαστε δίδυμα. Κάναμε παρέα, αλλά όχι πολύ γιατί δεν έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα. Πιο πολύ είμαι εγώ προστατευτική προς εκείνον νομίζω.

διαβαστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα