Θεσσαλονίκη: Βίντεο με ξύλο μέχρι λιποθυμίας σε διανομέα - Απίστευτος ο λόγος της επίθεσης

Θεσσαλονίκη: Βίντεο με ξύλο μέχρι λιποθυμίας σε διανομέα - Απίστευτος ο λόγος της επίθεσης

Θλίψη, οργή και αγανάκτηση προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός, μέχρι λιποθυμίας, ενός 45 ετών διανομέα σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο άτυχος μοτοσικλετιστής, ο οποίος εκείνη τη στιγμή εργαζόταν (πήγαινε παραγγελία σε πελάτη) ήταν σταματημένος σε έναν κόκκινο φωτεινό σηματοδότη και περίμενε να ανάψει το πράσινο για να συνεχίσει την πορεία του.

Τότε, μια προπορευόμενη μοτοσυκλέτα με δυο επιβαίνοντες εκκίνησε χωρίς να έχει ανάψει το πράσινο και λίγο έλλειψε να χτυπήσει ένα κοριτσάκι που επιχειρούσε να διασχίσει τη διάβαση πεζών.

Ο ίδιος έκανε παρατήρηση στους δυο άνδρες, οι οποίοι αντέδρασαν πάρα πολύ άσχημα. Συγκεκριμένα, ξεκαβάλησαν το μηχανάκι τους, ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και ανταλλαγή ύβρεων, κι εν συνεχεία οι δυο θύτες επιτέθηκαν με μανία στον άτυχο διανομέα.

Οι δράστες τον ξυλοκόπησαν άγρια, κι εν τέλει το θύμα της λυσσαλέας επίθεσης λιποθύμησε από πλήγματα που δέχτηκε στο κεφάλι.

Ο 45χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι δυο επιτιθέμενοι, ένας 26χρονος κι ένας αγνώστου -προς το παρόν- ηλικίας άνδρας, συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Το παραπάνω περιστατικό λαμβάνει χώρα ελάχιστες ημέρες μετά από τον τραγικό θάνατο ενός διανομέα σε τροχαίο ατύχημα που έγινες επίσης κεντρικό δρόμο της πόλης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα