Γυναικοκτονία - Ιεράπετρα: Νόμιζε πως ήταν ζωντανή - Τον φοβόταν. Μητέρα 4 παιδιών η 48χρονη

Γυναικοκτονία - Ιεράπετρα: Νόμιζε πως ήταν ζωντανή - Τον φοβόταν. Μητέρα 4 παιδιών η 48χρονη

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα. Ο πρώην σύζυγος σκότωσε την 48χρονη Νεκταρία, μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Η 48χρονη έπεσε νεκρή μετά από 8 μαχαιριές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το θύμα που βρισκόταν εν διαστάσει με τον 54χρονο σύζυγό της, τον φοβόταν.Μάλιστα αναφέρουν ότι είχε ενημερώσει την αστυνομία

Πληροφορίες από φίλους του ζευγαριού, λένε πως την απειλούσε και πως μία φωτογραφία που ανέβασε η άτυχη μητέρα με φίλο του δράστη στον προσωπικό της λογαριασμό, όπλισε το χέρι του δράστη

Συνελήφθη ο 54χρονος  που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την εν διαστάσει σύζυγό του, το πρωί της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου,  και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε έναν γκρεμό στη θάλασσα, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

Ο δράστης λίγο πριν από τις 16:00, παραδόθηκε μετά από περίπου 7 ώρες με την αστυνομία και τον γιο του να κάνουν τις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο άνδρας φέρει δύο τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ένα επιφανειακό και ένα λίγο πιο βαθύ

 Σύμφωνα με το radiolasithi.gr ο δράστης φέρεται ότι δεν γνώριζε πώς η πρώην σύζυγός του έχει πεθάνει, αλλά ότι βρίσκεται νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο.

Ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας φέρεται να επικαλέστηκε τα παιδιά του δράστη, λέγοντάς του πως δεν θέλουν να μείνουν ορφανά και θέλουν να ζήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μόλις ο 54χρονος πλησίασε τους αστυνομικούς και τον μεγάλο του γιο που βρισκόταν στο σημείο τον προσέγγισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες εξαιτίας του τσουχτερού κρύου που κυριαρχεί στην περιοχή.

Στο σημείο πέρα από ειδικό διαπραγματευτή της Αστυνομίας βρέθηκε και ο γιός του που προσπαθούσε να τον μεταπείσει, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι, ο δράστης δεν γνώριζε πως η πρώην συζυγός του έχει πεθάνει, αλλά πως βρίσκεται νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο.

 Ο 54χρονος βρισκόταν σε ένα απόκρημνο βράχο, τη μια καθιστός με θέα την Ιεράπετρα, την άλλη όρθιος κάνοντας μερικά βήματα τριγύρω, μέχρι τη στιγμή που με τη συνοδεία αστυνομίας μπήκε σε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, και χωρίς να επιβεβαιώνεται η να διαψεύδεται αν ήταν τραυματισμένος.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών, ήταν η 48χρονη Νεκταρία με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου, που δολοφονήθηκε σήμερα στην Ιεράπετρα από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Μια ακόμη γυναικοκτονία που σοκάρει το πανελλήνιο, η 13η στη χώρα μας, από την αρχή του έτους.

Τι είπε ο συζυγοκτόνος δευτερόλεπτα μετά το έγκλημα

Απόλυτα ψύχραιμος εμφανίστηκε αμέσως μετά την δολοφονία της πρώην συζύγου του, ο 54χρονος άνδρας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 48χρονη Ν.Μ.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της διευθύντριας του ξενοδοχείου όπου έγινε η άγρια δολοφονία ο δράστης ήταν απόλυτα ψύχραιμος ενώ είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να την σκοτώσει.

Η 48χρονη έφυγε σήμερα το πρωί από το σπίτι όπου έμενε με το νέο της σύντροφο στην Ιεράπετρα για να πάει στο ξενοδοχείο στην περιοχή της Περιστεράς προκειμένου να κάνει ένα δοκιμαστικό για να πιάσει δουλειά.

«Η κοπέλα ήρθε το πρωί να κάνει δοκιμαστικά για να δούμε αν θα την πάρουμε του χρόνου. Αυτός, όπως μάθαμε, την ακολούθησε από το σπίτι της. Η μητέρα μου βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν η κοπέλα έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της. Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια η 48χρονη μπήκε μέσα και πλησίασε την μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, την ρίχνει κάτω. Σηκώνεται η Νεκταρία και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει «Πού είναι η …; Τί της έκανες;» και της απαντά «Είχαμε προηγούμενα» και φεύγει», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, η διευθύντρια του ξενοδοχείου περιγράφοντας και τις επόμενες κινήσεις του δολοφόνου: «Στην είσοδο δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή του. Την παρατάει και φεύγει με  τα πόδια και πάει στο δίπλα χωράφι, που είναι γκρεμός. Εκεί απειλεί εδώ και τρεις ώρες να αυτοκτονήσει με τους αστυνομικούς να βρίσκονται στο σημείο».

«Την έδερνε, τον φοβόντουσαν και τα παιδιά» αποκαλύπτει φίλη του θύματος

Στενή φίλη του θύματος αποκαλύπτει τις σχέσεις που είχε η 48χρονη με τον δολοφόνο της.

«Ήταν αρκετά χρόνια σε διάσταση. Αυτός έμενε στο σπίτι, δεν έφευγε. Η Νεκταρία δούλευε 2 δουλειές για να μπορεί να συντηρεί το σπίτι, τα 4 παιδιά τους και αυτόν. Δεν τη βοηθούσε καθόλου».
 
«Τον φοβόταν»

Όπως σημειώνει η ίδια, οι εντάσεις μεταξύ τους ήταν συχνές, με τον δράστη να έχει απειλήσει και να έχει χτυπήσει στο παρελθόν την άτυχη γυναίκα. 

«Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Τύχαινε πολλές φορές να πάω στο σπίτι και ο κύριος αυτός ήταν εκεί, κοιμόταν, και μας έλεγε ‘μιλάτε σιγά να μην τον ενοχλήσουμε’. Τον φοβόταν. Τον φοβόντουσαν και τα 2 τα παιδιά τα μικρά».

Η 48χρονη είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την κατάσταση που βίωνε, χωρίς ωστόσο να γίνει καμία ενέργεια.

«Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία».

Έμαθε ότι είχε σχέση με τον φίλο του - Τι λέει η ξαδέρφη του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται και οι συγγενείς του 54χρονου συζυγοκτόνου μετά την είδηση της άγριας δολοφονίας της 48χρονης Νεκταρίας σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Περιστερά της Ιεράπετρας.

Μία ξαδέρφη του συζυγοκτόνου μιλώντας στο cretapost αναφέρει πως είχαν πάρει εδώ και κάποιο καιρό διαζύγιο ωστόσο πρόσφατα ο 54χρονος έμαθε ότι διατηρούσε σχέση με τον επιστήθιο φίλο του.

Χθες ο ξάδερφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον, επί 35 χρόνια, επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media. Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ότι έκανε, τόνισε χαρακτηριστικά η ξαδέρφη του δράστη.

 Πολύ καλή σχέση με τα παιδιά του

Η ίδια περιγράφει πως η σχέση του 54χρονου με τα παιδιά του είναι εξαιρετική ενώ ο δράστης φαίνεται να έχει αδυναμία στον μεγαλύτερο γιο του.

«Η σχέση με τα παιδιά του ήταν εξαιρετική. Ειδικά με τον μεγάλο του γιο που του είχε αδυναμία. Τώρα στις διαπραγματεύσεις που γίνονται για να μην βάλει τέλος στη ζωή του συμμετέχει και ο γιος του. Αν δεν συμμετείχε θεωρώ ότι ήδη θα είχε πέσει στο γκρεμό», επεσήμανε σχετικά ξαδέρφη του 54χρονου.

 «Πρέπει ν’ αλλάξει η νομοθεσία»

Για αλλαγή της νομοθεσίας ως προς τις ποινές των εγκλημάτων μίλησε η ξαδέρφη του 54χρονου τονίζοντας πως θα πρέπει να αυξηθούν.

«Δεν γίνεται σε τέτοια εγκλήματα να υπάρχουν τέτοιες ποινές. Το κράτος πρέπει να το δει και να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Δεν βλέπετε τι γίνεται τους τελευταίους μήνες; Αυτό πρέπει να αλλάξει», τόνισε σχετικά η ξαδέρφη του δράστη.

Ιεράπετρα: Την απειλούσε πως θα την σκοτώσει - Σοκ με τη νέα γυναικοκτονία 48χρονης μητέρας 4 παιδιών

Φίλη της άτυχης 48χρονης μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα αποκάλυψε πως ο εν διαστάσει σύζυγός της την απειλούσε πως θα την σκοτώσει.

Τον θεωρούσε ικανό να το κάνει, είπε η φίλη του θύματος.

«Ήταν μαχήτρια της ζωής, αυτή δούλευε για να μεγαλώσει τα παιδάκια της».

 «Φοβόταν για τη ζωή της. ήθελε να πάει σπίτι για να πάρει τα ρούχα της και φοβόταν. Την ρώτησα αν θεωρούσε πως μπορούσε να της κάνει αυτά που έλεγε και μου είπε πως τον θεωρούσε ικανό. Της είπα να μην πάει στο σπίτι

 Ποιο ήταν το θύμα - Πως έγινε το έγκλημα

Όπως έγραψε νωρίτερα το Creta24, που επικοινώνησε με την κόρη της ιδιοκτήτριας των ενοικιαζόμενων δωματίων, που βρέθηκε νεκρή η 48χρονη με καταγωγή από τις Μοίρες, ο 54χρονος εμβόλισε με την μηχανή του την άτυχη γυναίκα και την κυνήγησε όταν κατέβαινε η ίδια από το αυτοκίνητο της για να βρει την ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων, που πρόσφατα έπιασε δουλειά.

Η 48χρονη άρχισε να τρέχει στο πάρκινγκ για να γλιτώσει. Η ιδιοκτήτρια, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η κόρη της, εντόπισε την 48χρονη νεκρή σε σκάλες κοντά στον χώρο της πισίνας, μαχαιρωμένη από τον 54χρονο.   

Είχαμε προηγούμενα, είπε ο φερόμενος ως δράστης στην ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων. Στη συνέχεια, ο 54χρονος, επιχείρησε να φύγει με τη μηχανή του, ωστόσο δεν τα κατάφερε γιατί δεν έπαιρνε μπροστά και έτσι, πεζός πήγε στον γκρεμό, όπου και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Τραγικό είναι επίσης το γεγονός, πως πριν την αστυνομία, στο σημείο έφτασε ο γιος της 48χρονης, που είδε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο 54χρονος πριν από δύο ημέρες είχε απειλήσει πως θα σκοτώσει το θύμα και μάλιστα η 48χρονη το είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, η 48χρονη και ο 54χρονος, βρίσκονταν σε διάσταση αρκετό διάστημα και η άτυχη γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι.

Στο σημείο, που απειλεί ο 54χρονος να βάλει τέλος στη ζωή του, βρίσκονται ΕΚΑΒ, αστυνομία, λιμενικό και ειδικός διαπραγματευτής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα