Ουρές φοιτητών έξω από τα πανεπιστήμια: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού η είσοδος στα ΑΕΙ

Ουρές φοιτητών έξω από τα πανεπιστήμια: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού η είσοδος στα ΑΕΙ

Για πρώτη φορά μετά από 2 ακαδημαϊκές χρονιές τα μαθήματα ξεκινούν σήμερα κανονικά!

Μεγάλες ουρές παρατηρήθηκαν σήμερα από Πανεπιστημιακά ιδρύματα, από φοιτητές που επέστρεψαν στις αίθουσες και τα αμφιθέατρα μετά από μήνες. Οι ουρές δημιουργήθηκαν καθώς οι φοιτητές για να μπουν στο χώρο έπρεπε να επιδείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους. Την ίδια στιγμή ο κορονοϊός συνεχίζει να καλπάζει και οι επιστήμονες κάνουν για άλλη μια φορά έκκληση για εμβολιασμό των πάντων.

Με αποστάσεις.. και φορώντας μάσκες οι φοιτητές του πανεπιστημίου Μακεδονίας σχημάτισαν ουρές έξω από τους προαύλιους χώρους.

Στην είσοδο του Πανεπιστημίου Μακεδονία γίνεται έλεγχος πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test 24ωρου. Πάνω από το 80% των φοιτητών είναι εμβολιασμένο.

Έρχονται με διάθεση και ψυχολογία να δουν το πανεπιστήμιο μετά από 1,5 χρόνο! Ο έλεγχος πρέπει να γίνεται στην είσοδο αν το κάναμε μέσα θα είχαμε έναν συνωστισμό μερικών χιλιάδων φοιτητών!, δήλωσε ο πρύτανης Στέλιος Κατρανίδης.

Τρίτη ημέρα ελεύθερης διασκέδασης
Τρίτη ημέρα πλήρους ελευθερίας στην διασκέδαση για τους εμβολιασμένους.

Όρθιοι.. χωρίς μάσκες, με δυνατή μουσική.. χωρίς ωράριο και με διαβατήριο το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.. διασκεδάζουν οι πολίτες σε νυχτερινά κέντρα..

Εντατικοί είναι οι έλεγχοι από τα Κλιμάκια της εθνικής αρχης διαφανειας…. προκειμένου να διασφαλίσουν ότι στους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων διασκεδάζουν αποκλειστικά και μόνο πλήρως εμβολιασμένοι και με έγκυρα πιστοποιητικά…

«Είμαστε επιφυλακτικοί όλοι το ξέρετε.. μακάρι να είχαμε κάνει όλοι την τρίτη δόση και να βγαίναμε στους δρόμους.. Χρειάζονται πάρα πολλοί έλεγχοι για να είμαστε ήσυχοι, αν γίνουν οι έλεγχοι δεν θα υπάρχουν προβλήματα», δήλωσε η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

Η ανάγκη του κόσμου να επιστρέψει στην κανονικότητα ήταν τόσο μεγάλη που ούτε η ισχυρή βροχόπτωση δεν μπόρες ένα τους αποτρέψει!))

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα