Καβούρι: Αρπαγή 14χρονου μαθητή από μεσήλικα οδηγό

Καβούρι: Αρπαγή 14χρονου μαθητή από μεσήλικα οδηγό

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παιδόφιλος μεσήλικας επιβίβασε στο αυτοκίνητό του 14χρονο μαθητή, δήθεν για να τον πάει στο φροντιστήριο. Ο ανυποψίαστος μαθητής όμως δεν περίμενε όσα θα ακολουθούσαν. 

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο μαθητής βρισκόταν στη στάση Καβουρίου στη Βουλιαγμένη με κατεύθυνση προς Γλυφάδα. Ξαφνικά τον πλησιάζει ενα όχημα και ο μεσήλικας οδηγός του πιάνει κουβέντα.

Ο 14χρονος που είχε αργήσει για το φροντιστήριο, είπε στον μεσήλικα βιαστικά ότι έπρεπε να φύγει και τότε εκείνος προσφέρθηκε να τον πάει στον προορισμό του. 

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο μαθητής μαζί με τους γονείς του στο Α.Τ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ο μεσήλικας κατά τη διάρκεια της διαδρομής, άρχισε να τον θωπεύει και να προχωρά σε ανήθικες προτάσεις. 

Όταν όμως ο μαθητής άρχισε να φωνάζει, τότε ο μεσήλικας τον «πέταξε» από το αυτοκίνητο και τον άφησε σε στάση στη Βούλα. 

Σύμφωνα με την κατάθεση του 14χρονου, ο παιδόφιλος μεσήλικας οδηγούσε γκρι όχημα, μιλούσε ελληνικά και ήταν μετρίου αναστήματος. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα