Mad Clip: Αποτροπιασμός με φωτογραφία του από το νεκροτομείο - Είναι ντροπιαστικό και άνανδρο

Mad Clip: Αποτροπιασμός με φωτογραφία του από το νεκροτομείο - Είναι ντροπιαστικό και άνανδρο

Απλά για να γνωρίζεις... Είναι ντροπιαστικό και άνανδρο να τραβάς φωτογραφία έναν νεκρό άνθρωπο, ξαπλωμένο στο νεκροτομείο, μόνο και μόνο για να το παίξεις κουλ, στέλνοντάς την σε ομαδικές (συνομιλίες), επειδή ήταν διάσημος! Απλά για να γνωρίζεις, είσαι μέγιστος μ@@@κας! Και θα χαρώ να σε βρούνε. Μπινέ, ε μπινέ!, γράφει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, σε μια οργισμένη ανάρτηση του στο Instagram, μετά την διακίνηση στα social media, της φωτογραφίας του Mad Clip μέσα από το νεκροτομείο.

Το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες, χρήστες αναπαράγουν φωτογραφία του τράπερ μέσα από το νεκροτομείο, έχει προκαλέσει οργή και αντιδράσεις

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος μουσικός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 στη Βουλιαγμένη.
 
Σε ομαδικές συνομιλίες και ομάδες στα social media εμφανίζεται η συγκεκριμένη σοκαριστική φωτογραφία του ίδιου, μέσα στο νεκροτομείο, μετά το μοιραίο τροχαίο, με πολλούς χρήστες να αντιδρούν.

Η φωτογραφία έφτασε και στα χέρια του youtuber Αλέξανδρου Κοψιάλη ο οποίος με μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram εξέφρασε τον αποτροπιασμό του στη συγκεκριμένη ενέργεια ασκώντας παράλληλα κριτική σε όσους αναπαράγουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα