Ρόδος: Ξεσπά ο αδελφός της Δώρας για τον δολοφόνο - Ο ψυχοπαθής το έπαιζε θύμα

Ρόδος: Ξεσπά ο αδελφός της Δώρας για τον δολοφόνο - Ο ψυχοπαθής το έπαιζε θύμα

Όταν συγκατοίκησε μαζί του τότε άρχισε να βλέπει… Ο ψυχοπαθής αυτός ο δολοφόνος της τής τα παρουσίαζε όλα σαν θύμα. Ο συγκεκριμένος το έπαιζε θύμα στην αδελφή μου. Προσπαθούσε να πατήσει πάνω στις ευαισθησίες της αδελφής μου.

Η αδελφή μου όμως δεν ήταν ούτε κανένα κοριτσάκι αγαθό. Η αδελφή μου ήταν… τι να σας πω… ήταν αρσενικό σε πολλά θέματα. Ήταν αντράκι η Δώρα, είπε στον ΑΝΤ1 ο  Ο αδελφός της άτυχης κοπέλας και επεσήμανε ότι οι άνδρες που αγαπούν δεν αντιδρούν με τέτοιο τρόπο.

“Ποιος κάνει τέτοια πράγματα. Πόσο δειλός μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει τέτοια πράγματα; Αυτός είχε έρθει εδώ με σκοπό να κάνει τους γονείς μου να πείσουν τη Δώρα να γυρίσει στο σπίτι που μένανε, λέγοντάς τους πως το σπίτι της Δώρας ήταν εκεί μαζί του και όχι εδώ. Ο πατέρας μου ήταν αυτονόητο να του πει “κοίταξε φίλε, το σπίτι της Δώρα είναι εδώ. Εδώ είναι η οικογένειά της, και μπορεί να έρθει όποια στιγμή θέλει εκείνη”.

Εκεί καταλάβαμε πια ότι το παιδί κάτι έχει. Εκείνο το βράδυ βρε β… αντί να θες να την κάνεις να γυρίσει, κάνοντας καλές πράξεις, μπήκε και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε η αδελφή μου στο Google. Φωτογραφίες, βίντεο με τον παππού μου. Που η αδελφή μου προσευχόταν κάθε βράδυ για τον παππού μου” ξέσπασε ο αδελφός της άτυχης εκπαιδευτικού και πρόσθεσε:

“Αν γνώριζα, την αδελφή μου θα την είχα μαζί μου στη δουλειά. Θα την έπαιρνα μαζί μου. Δεν θα την άφηνα να βγει ούτε έξω από το σπίτι μόνη της. Η αδελφούλα μου ήθελε απλά να χωρίσουν. Δεν ήθελε να χάσει την ιδιοκτησία του όπως καταλαβαίνετε.

Και δεν αυτοκτόνησε, τέτοιοι άνθρωποι δεν αυτοκτονούν από τύψεις. Αν είχε τύψεις από το προηγούμενο βράδυ που την παρακολουθούσε και δεν του βγήκε και λέω “ρε κάθαρμα, έχεις τόσες ώρες να πεις, τι πάω να κάνω;”. Σκεφτείτε πόσο αποφασισμένος ήταν, με όπλο που σε περίπτωση που του πει όχι, να την εκτελέσει”.

Ετεροχρονισμένη η συγγνώμη» από την οικογένεια του δράστη

«Ετεροχρονισμένη» χαρακτηρίζει τη συγγνώμη από την οικογένεια του δράστη,η οικογένεια της 32χρονης εκπαιδευτικού.
«Η συγγνώμη της οικογένειας του δράστη δεν θα φέρει πίσω την Ντόρα», λένε οι συγγενείς της 32χρονης. Υποστηρίζουν πως θα έπρεπε η ίδια η οικογένεια να είχε φροντίσει, μετά τις προτροπές της νεαρής εκπαιδευτικού, να αντιμετωπίσει τις κακοποιητικές πράξεις του 40χρονου και όχι να υποστηρίζουν πως δεν συμβαίνει τίποτα. «Η δήλωση αυτή είναι ετεχρονισμένη και δεν έχει καμά σημασία» καταλήγουν οι συγγενείς της Ντόρας.

Ρόδος: Συγγνώμη ζήτησε η οικογένεια του δράστη για τη δολοφονία της Ντόρας