Η Μάγδα δεν έφυγε ποτέ: Συγκλονίζει η περιγραφή μητέρας που έχασε την κόρη της από καρκίνο

H Γεωργία Χρηστάκη συνέθεσε ένα νανούρισμα σε συνεργασία με την μουσικό Έλενα Χούντα για την μεγάλη συναυλία που θα δοθεί από το «El Sistema Greece» στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».
Το νανούρισμα αυτό είναι η… προσωπική ιστορία της κ. Χρηστάκη, η οποία έχασε την κόρη της από καρκίνο.

«Η Ελένη έγραψε ένα τραγούδι που όντως ακουμπά την Μάγδα. Θυμίζει πριγκίπισσα και τις αγαπούσες τις πριγκίπισσες η Μάγδα μου. Τριγύριζε από τις απόκριες με μια κορώνα στο κεφάλι. Χωρίς μαλλιά αλλά δεν έχει σημασία. Ήταν μια πριγκίπισσα και μάλιστα πανέμορφη» δήλωσε στο «Πάμε Δανάη!» η κ. Χρηστάκη.

Το δεύτερο παιδί της, η Μάγδα, νόσησε από νευροβλάστωμα σε ηλικία 3 ετών. Όταν το ανακάλυψαν η ασθένεια ήταν στο τέταρτο στάδιο και οι επιλογές τους ήταν περιορισμένες.

«Φύγαμε από το Ηράκλειο Κρήτης και ήρθαμε στην Αθήνα. Μείναμε 2 χρόνια εκεί. Με ότι συνεπάγεται αυτό, όταν το παιδί σου έχει καρκίνο. Νοσοκομεία, εγχείρηση, διάγνωση, ακτινοβολίες. Παρότι η Μάγδα μου ήταν ένα πολύ δυνατό παιδί δεν είχε καλή έκβαση» πρόσθεσε.

Όπως τόνισε, ο καρκίνος είναι εχθρός, ενώ χαρακτήρισε γιατρούς και ασθενείς ως μαχητές. «Ο πόνος της ασθένειας δεν είναι άδικος μόνο όταν τον μετατρέψεις σε δόσιμο στους άλλους».

«Τα παιδιά της ‘’Ελπίδας’’ με λένε με το όνομά μου και στα μάτια τους βλέπω τη Μάγδα μου» ανέφερε η κ. Γεωργία.

Και συνέχισε: «Για μένα η Μάγδα δεν έφυγε ποτέ. Είναι εδώ κάθε μέρα. Δεν θα πω ότι δεν πονάει. Όποιος είναι γονιός μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει να χάνεις το παιδί σου. Μόνο υγεία. Την υγεία δεν μπορείς να την αγοράσεις όσα και αν έχεις. Ακόμα και τον θησαυρό όλου του κόσμου να είχα, δεν θα μπορούσα να αγοράσω ένα λεπτό ακόμα με την Μάγδα μου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα