Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Και τέταρτο άτομο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Και τέταρτο άτομο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Πάνω από 30 κακοποιοί μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ στην προσπάθεια διαλεύκανσης της εν ψυχρώ δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Μεταξύ άλλων, οι αρχές θα αναλύσουν και τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας για να διαπιστώσουν ποια στίγματα κινητών τηλεφώνων υπήρχαν στην περιοχή τις επίμαχες ώρες.
Έξι 24ωρα μετά την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στα μάτια της κόρης της οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών οι τρεις κακοποιοί άφησαν πίσω τους γεννητικό υλικό με τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια να αναμένεται να ρίξουν «φως» στην δολοφονία της νεαρής μητέρας.

Στο «μικροσκόπιο» παρόμοιες ληστείες

Οι αρχές από τους εκατοντάδες φακέλους από τις κλοπές, διαρρήξει και ληστείες σε σπίτια βορείων προαστίων έχουν βάλει στο στόχαστρο τους για ανάλυση 12 περιστατικά.

Σε αυτά είχαν εμπλοκή περισσότεροι από 30 κακοποιοί. Αυτά τα άτομα τις επόμενες ώρες θα μπουν στο μικροσκόπιο για το που βρίσκονταν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Ένα ακόμη σοβαρό ενδεχόμενο είναι οι τρεις κουκουλοφόροι, που άλλαξαν μια για πάντα τις ζωές του 32χεονου πιλότου κ της κόρη του σκοτώνοντας την 20χρονη Καρολάιν, να βρισκόταν σε επικοινωνία με άλλο άτομο της συμμορίας που ήταν εκτός του σπιτιού και είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου.

Από τις αρχές αναμένεται να γίνει και ανάλυση στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας για να διαπιστωθεί ποια στίγματα κινητών τηλεφώνων υπήρχαν στην περιοχή τις επίμαχες ώρες στα Γλυκά Νερά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO