Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της Κορίνας στο τροχαίο της Γαύδου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της Κορίνας στο τροχαίο της Γαύδου

Ο θάνατος της 28χρονης Κορίνας που έχασε τη ζωή της την Κυριακή στο Γαύδο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. 
Ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας Φίλιππος Σκαμπαρδώνης μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» για τις συνθήκες του ατυχήματος και την έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

«Η άτυχη Κορίνα δεν χάθηκε μόνο άδοξα, αλλά βίωσε έναν αργό και μαρτυρικό θάνατο αναμένοντας τα σωστικά συνεργεία» ανέφερε ο δικηγόρος και συνέχισε: «Αρχικά το πρώτο 24ωρο είχαμε υιοθετήσει την άποψη του οδηγού ο οποίος έλεγε ότι λύθηκε το χειρόφρενο και βρεθήκαμε στον γκρεμό. Ο πραγματογνώμονας όμως αποφάσισε ότι υπήρχε δεύτερη ταχύτητα, κάτι που σημαίνει ότι αποκλείεται να τσούλησε το αυτοκίνητο. Αποδομείται ο ισχυρισμός του ότι υπήρχε χειρόφρενο».

Ο κ. Σκαμπαρδώνης τόνισε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, ούτε αυτό της εγκληματικής ενέργειας. «Μου δίνεται το έναυσμα να αμφισβητώ συνακόλουθα όλη τη θέση και τη στάση του οδηγού. Όλα αυτά με άλλα στοιχεία, και με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που υποστηρίζουν ότι είναι αδύνατον να ανέβει κάποιος τον γκρεμό χωρίς σκοινιά».

Ο δικηγόρος της οικογένειας δεν θέλησε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για το ενδεχόμενο να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Κορίνας, ωστόσο δεν απέκλεισε τίποτα.

«Δεν έχω καταλήξει σαν νομικός σε βέβαια διασταυρωμένα πορίσματα. Αναμένουμε και τις αιμοτολογικές εξετάσεις και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σε μια έρευνα δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα. Όλο το υλικό και οι μαρτυρικές καταθέσεις θα σαξιολογηθούν και θα συνεκτιμηθούν» κατέληξε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα