Διακοπή δρομολογίων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και αλυσίδες στην Κηφισίας

Διακοπή δρομολογίων στον  ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και αλυσίδες στην Κηφισίας

Το χιόνι είναι πυκνό στην Αττική και στα βόρεια προάστια το πρωί της Δευτέρας. Αυτό προκάλεσε και διακοπή δρομολογίων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο

Λευκή μέρα «βλέπουν» οι κάτοικοι της Αττικής, καθώς η Μήδεια έφερε χιονιά - Χιονίζει από Κηφισιά μέχρι Παλαιό Φάληρο

Στα λευκά έχουν ντυθεί ήδη περιοχές στην Αττικής, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» έχει ξεκινήσει την επέλασή της στο Λεκανοπέδιο.

Σε λευκό κλοιό βρίσκεται η Πεντέλη από νωρίς το βράδυ όπου η χιονόπτωση ήταν ισχυρή, ενώ και στο Μαρούσι οι πολίτες ξύπνησαν βλέποντας να έχουν πιάσει χιόνι οι δρόμοι. Ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας άρχισε να χιονίζει λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, με το θερμόμετρο να μην ξεπερνά τους 2 βαθμούς.

Σε περιοχές όπως το Χαϊδάρι, η Νέα Σμύρνη, το Παγκράτι αλλά ακόμα και το Παλαιό Φάληρο χιονίζει.

Τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου γίνονται μετ' εμποδίων καθώς τα χιόνια έχουν προκαλέσει προβλήματα στην κίνηση των συρμών. Ετσι, όπως ανακοινώθηκε από την ΣΤΑΣΥ τα δρομολόγια από τον Πειραιά φτάνουν μέχρι και τον σταθμό Ειρήνη, κάτι που σημαίνει ότι η πρόσβαση σε Μαρούσι, ΚΑΤ, Κηφισιά είναι ανέφικτη προς το παρόν.

Τα συνεργεία της ΣΤΑΣΥ δίνουν αγώνα για να ανοίξει η γραμμή και να διεξαχθεί κανονικά η διέλευση των συρμών.

Επίσης, στην Αττική, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Aστυνομία, ώρα 07.20, τα αυτοκίνητα κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας, από τον κόμβο Βιλίων μέχρι τα Βίλια και στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το Νεκροταφείο προς τον Υμηττό.

Παραμένει κλειστή η κυκλοφορία στους παρακάτω δρόμους: Λ. Πάρνηθος, από το ύψος της αίθουσας δεξιώσεων Ermitaz Hall, ρεύμα κυκλοφορίας προς καζίνο, Λ. Φυλής, στο ύψος της ταβέρνας «το Χρυσό βαρέλι» ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου, μέχρι το Πάρκο Ανατολής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα