Αιματηρό επεισόδιο στην Πάτρα: Με σφαίρα στο κεφάλι χτυπήθηκε ο 27χρονος

Αιματηρό επεισόδιο στην Πάτρα: Με σφαίρα στο κεφάλι χτυπήθηκε ο 27χρονος

Kατέληξε ο 27χρονος Αλβανός που πάλευε για τη ζωή του από το απόγευμα της Δευτέρας όταν πυροβολήθηκε στο κεφάλι στον κόμβο Κουρτέση στην Πάτρα.

Ο νεαρός, παλιός μαθητής του 5ου λυκείου ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία της πόλης με έντονη κοινωνική δραστηριότητα και επειδή εργαζόταν για καιρό στο χώρο της εστίασης.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας στον κόμβο Κουρτέση σε ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα της Πάτρας σκηνικό όταν μετά από κυνηγητό στην οδό Κορίνθου και τον διαπληκτισμό που ακολούθησε στον κόμβο Κουρτέση, ο νεαρός έπεσε βαρύτατα τραυματισμένος από πυροβολισμό εξ επαφής στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το thebest.gr, διακομίστηκε αμέσως στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν, κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο 27χρονος έχει δεχθεί «τυφλό» χτύπημα από σφαίρα στο κεφάλι και συγκεκριμένα δίπλα στο αυτί, με την σφαίρα να έχει σφηνωθεί στο κρανίο, χωρίς να επιδέχεται χειρουργική επέμβαση.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση προκειμένου να αξιοποιηθεί οποιοδήποτε στοιχείο και κάθε μαρτυρία που μπορούν να ρίξουν φως στα κίνητρα και να οδηγήσουν τις αρχές στους δράστες της επίθεσης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tempo24, το περιστατικό ξεκίνησε από 2 οχήματα στα οποία επέβαινε άγνωστος αριθμός ατόμων στο καθένα. Και τα 2 οχήματα είχαν κατεύθυνση προς Πάτρα όταν ταυτόχρονα ακινητοποιήθηκαν στον Κόμβο Κουρτέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, τα 2 οχήματα είχαν ξεκινήσει ένα άτυπο κυνηγητό στους δρόμους της περιοχής το οποίο ξεκίνησε είτε από τη Νέα Εθνική Οδό είτε από την οδό Κεφαλληνίας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες από τα 2 οχήματα βγήκαν οι επιβαίνοντες και ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και οι πυροβολισμοί.

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν ο 27χρονος να πέσει αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα