Αργυρούπολη: Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό ανηλίκων

Αργυρούπολη: Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό ανηλίκων

Την περιγραφή της μητέρας του 17χρονου τραυματία, διαδέχονται οι πρώτες συλλήψεις, με τον φόβο στην Αργυρούπολη από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα μελών της συμμορίας να είναι διάχυτος.

Έχουν περάσει δύο ημέρες από την άγρια επίθεση στον μαθητή της Γ’ Λυκείου και στην περιοχή οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Η μητέρα του 17χρονου περιγράφει στο LIVE NEWS το πώς έγιναν τα γεγονότα, και πώς το παιδί της βρέθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα από μαχαίρι στην καρωτίδα.

Στο σημείο επικρατεί πανικός. Τα μέλη της συμμορίας απομακρύνονται και αφήνουν πίσω τους αιμόφυρτο τον 17χρονο.

Οι γιατροί προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον 17χρονο και του έδωσαν εξιτήριο. Λίγο αργότερα ξεκίνησαν οι πρώτες προσαγωγές υπόπτων από αστυνομικούς. Τρεις ανήλικοι συλλαμβάνονται και οδηγούνται στον εισαγγελέα. Αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες, αλλά αρνούνται τα πάντα.

Βαριές κατηγορίες σε βάρος των «άγουρων ληστών» που έσπερναν τον τρόμο στα νότια προάστια

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος απαγγέλθηκαν σε βάρος των τριών ανηλίκων οι οποίοι συνελήφθησαν καθώς φέρονται να ανήκουν στη συμμορία των «άγουρων ληστών».

Πρόκειται για δύο 16χρονους και έναν 17χρονο.

Συγκεκριμένα, σε βάρος των τριών ανηλίκων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συρροή, συμμορία, παράνομη οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία.

Οι τρεις ανήλικοι σύμφωνα με πληροφορίες αρνούνται τις κατηγορίες ότι επιτέθηκαν σε βάρος δύο άλλων ανηλίκων, ένας εκ των οποίων μαχαιρώθηκε και ο άλλος ξυλοκοπήθηκε.

Οι τρεις οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων από την οποία ζήτησαν προθεσμία να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα