Δίχως τέλος το θρίλερ στο Χαλκιόπουλο – Αυτοί μπήκαν στο σπίτι και μας έδεσαν

Δίχως τέλος το θρίλερ στο Χαλκιόπουλο – Αυτοί μπήκαν στο σπίτι και μας έδεσαν

 Στις 10 αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή και να απολογηθούν οι τρεις άνδρες, ο ανιψιός και οι δύο γείτονες του ηλικιωμένου ζευγαριού στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας.

«Κλειδί» στην υπόθεση αποτελεί η κατάθεση της συζύγου του 91χρονου, που έχασε τη ζωή του, δεμένος χειροπόδαρα, στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, η γυναίκα που επί μέρες έμεινε κι αυτή δεμένη στο κρεβάτι περιμένοντας βοήθεια, δίπλα στη σορό του άνδρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 85χρονη γυναίκα, αναγνώρισε και κατονόμασε και τους τρεις άνδρες. Ωστόσο, ο δικηγόρος των δύο γειτόνων που είναι και αδέλφια, ισχυρίζεται ότι υπάρχουν στοιχεία που θα αποδείξουν ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή στο έγκλημα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο αδελφός του ανιψιού που σήμερα κατηγορείται, είχε πάει στο σπίτι των ηλικιωμένων, γιατί ανησύχησε καθώς είχαν μέρες να δώσουν σημεία ζωής. Ήταν τότε που αντίκρυσε τον θείο του νεκρό και τη θεία του να εκληπαρεί για βοήθεια.

Το σπίτι ήταν αναστατωμένο και οι αστυνομικοί συνέλεξαν κάθε τι που θα μπορούσε να τους οδηγήσει στους δράστες. Λίγες ώρες αργότερα, έφτασαν στα ίχνη των τριών ανδρών.

Το πιθανότερο είναι αύριο, ο φάκελος της δικογραφίας να περιλαμβάνει και το πόρισμα της νεκροτομής του άτυχου ηλικιωμένου, η οποία θα ρίξει φως και στα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατό του.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα