Μαγνησία: Για πάνω από 12 ώρες είχε εξαφανιστεί 11χρονο κορίτσι

Μαγνησία: Για πάνω από 12 ώρες είχε εξαφανιστεί 11χρονο κορίτσι

Από τις 4 το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς ήταν άφαντο ένα 11χρονο κοριτσάκι που ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του και περιπλανιόταν επί σχεδόν ένα 24ωρο σε ένα χωριό του Αλμυρού Μαγνησίας, αλλά η 34χρονη Βουλγάρα δήλωσε την εξαφάνιση στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου!

Η ανήλικη είχε εξαφανιστεί και άλλες φορές και είχε κινητοποιηθεί η Αστυνομία για τον εντοπισμό της. Όμως, τότε είχε ενημερωθεί άμεσα από την αλλοδαπή μητέρα.

Αυτή τη φορά, ενημέρωσε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση τους αστυνομικούς του τμήματος Αλμυρού, με αποτέλεσμα το κορίτσι να βρίσκεται σε κίνδυνο μέσα στην παγωνιά.

Ευτυχώς, οι αστυνομικοί μαζί με πυροσβέστες από το κλιμάκιο Δρυμώνα που «χτένιζαν» την περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν την 11χρονη στην αυλή ενός ακατοίκητου σπιτιού στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Oπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η μικρούλα φαινόταν ταλαιπωρημένη και κρύωνε και γι’ αυτό μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Βόλου.

Όμως, η 34χρονη Βουλγάρα μητέρα της συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, επειδή δεν ενημέρωσε άμεσα τις αρχές για την εξαφάνισή της και ενδέχεται να διαταχθεί η αφαίρεση της επιμέλειάς της.

http://www.topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα