Σε ανθρωποκτονία οφείλεται ο θάνατος του 42 χρονου Γιώργου Γρηγοριάδη

Σε ανθρωποκτονία οφείλεται ο θάνατος  του 42 χρονου Γιώργου Γρηγοριάδη, οποίος εντοπίστηκε νεκρός νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης σε αρδευτικό κανάλι στο 4ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ευκαρπίας –Αμφίπολης, σε ερημικό σημείο στην περιοχή Καστρόλλακα Βισαλτίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον εντοπισμό του πτώματος, ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδη έκανε λόγο για βίαιο θάνατο, οποίος, σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που ολοκληρώθηκε σήμερα, προήλθε «από μεθαιμορραγικό σοκ μετά τραύμα τυφλό στην μεσοπλάτια χώρα».

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, διέμενε στην Παραλία Οφρυνίου Καβάλας.

Τα ίχνη του χάθηκαν από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, ημέρα των γενεθλίων στις 12 Δεκεμβρίου.

Οι γονείς, που ζουν στη Δράμα, όπως και τα συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και τα μηνύματά τους και κάλεσαν την αστυνομία, ενώ για τον εντοπισμό του ενεργοποιήθηκε και ο κοινωνικός συναγερμός SILVER ALERT.

Το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε από πολίτη αρχικά το αυτοκίνητό του, σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα στην παλιά γέφυρα Στρυμόνα και Ευκαρπίας,  ενώ στη συνέχεια και σε απόσταση δύο χιλιομέτρων εντοπίστηκε η σορός του άτυχου άνδρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα