Σέρρες: Σοκ από τον θάνατο του 25 χρόνου. Η έκκληση αυτών που θρηνούν το χαμό από τον κορονοϊό

Σέρρες: Σοκ από τον θάνατο του 25 χρόνου. Η έκκληση αυτών που θρηνούν το χαμό από τον κορονοϊό

Σοκ στην τοπική κοινωνία του τοπικού διαμερίσματος της Δήμητρας και γενικότερα του Νομού Σερρών προκάλεσε ο ξαφνικός χαμός από κορονοϊο ενός 25χρονου χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Δυστυχώς ο θάνατος αυτός απέδειξε ότι ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις με τον νομίατρος Σερρών Αναστάσιο Αναστασιάδη να επισημαίνει πως αναμένει σταδιακή μείωση των κρουσμάτων το επόμενο διάστημα.

Οι Σέρρες θρηνούν τον χαμό του νεαρότερου θύματος της χώρας μας από τον κορονοϊό. Ενας 25χρονος κατέληξε και βύθισε στο πένθος οικείους και φίλους με τον Θεόφιλο Καλλινικίδη, διευθυντή της κλινικής covid στο νοσοκομείο Σερρών να κάνει έκκληση για στήριξη του ΕΣΥ. «Στα νοσοκομεία η Βόρεια Ελλάδα αναστενάζει. Φαίνεται ότι είμαστε στην κορύφωση του δεύτερου κύματος» είπε ο κ. Καλλινικίδης μιλώντας στην «Ωρα Ελλάδος».

Οσον αφορά στον θάνατο του  25χρονου είπε: «Οταν τον στείλαμε στη Θεσσαλονίκη ήταν απύρετος. Όμως είχε εμβολικά επεισόδια λόγω της καρδιάς (σ.σ.: είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο παρελθόν).»

Κλείνοντας εξέφρασε την ανησυχία ότι «θα αυξηθούν οι διασωληνώσεις. Ο μικρότερος ασθενής που έχουμε τώρα στο νοσοκομείο είναι 33 ετών και ο μεγαλύτερος 100».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα