Ιερώνυμος: Παραμένει σε σταθερή κατάσταση στον Ευαγγελισμό

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», που αποτελεί το μεγαλύτερο νοσοκομείο αναφοράς για περιστατικά κοροναϊού στη χώρα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας παραμένει για τέταρτη ημέρα στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζει να είναι απύρετος, ενώ λαμβάνει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

«Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή» ανέφερε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν από τους γιατρούς του «Ευαγγελισμού».

Τον επισκέφθηκε ο Τσιόδρας

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» βρέθηκε χθες και ο επικεφαλής της ομάδας των ειδικών του υπουργείου Υγείας για την πανδημία, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο κ. Τσιόδρας, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην υγεία του αρχιεπισκόπου, ενώ υπενθυμίζεται πως ήταν εκείνος που του συνέστησε να νοσηλευτεί, όταν βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Καλύτερη η εικόνα του αρχιεπισκόπου Αναστάσιου

Στον «Ευαγγελισμό» εξακολουθεί να νοσηλεύεται και ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, χτυπημένος και αυτός με κοροναϊό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν έχει εμφανίσει βελτίωση και τις επόμενες ημέρες -αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο- θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

https://www.dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα