Θρίλερ με τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Στη ΓΑΔΑ η 15χρονη κόρη και ο ανήλικος φίλος της

Θρίλερ με τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Στη ΓΑΔΑ η 15χρονη κόρη και ο ανήλικος φίλος της

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήχθησαν απόψε η 15χρονη κόρη της 50χρονης που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στην Αγία Βαρβάρα, καθώς και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της ανήλικης και εξετάζονται ως ύποπτοι από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η ανήλικη που είχε εξαφανιστεί μετά την ανθρωποκτονία εντοπίστηκε, μαζί με τον αλλοδαπό φίλο της, από αστυνομικούς στις Σέρρες και οδηγήθηκαν στην τοπική Αστυνομική Διεύθυνση. Στη συνέχεια οι δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν στην ΓΑΔΑ.

Οι ύποπτοι κοιμόντουσαν σε ένα εγκαταλειμένο αυτοκίνητο στην πόλη των Σερρών όταν τυχαία εντοπίστηκαν σε έλεγχους των αστυνομικών, στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Οι δύο ανήλικοι φέρεται πως ομολόγησαν στους αστυνομικούς ότι σκότωσαν την 50χρονη στην Αγία Βαρβάρα και προσπάθησαν να διαφύγουν στη Βόρεια Ελλάδα. .

Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη 50χρονη γυναίκα βρέθηκε την Παρασκευή 6 Νομεβρίου, από συγγενικό της πρόσωπο, θανάσιμα τραυματισμένη από μαχαιριές και δεμένη χειροπόδαρα με ιμάντες μέσα στο σπίτι της.

 Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε αιμόφυρτη μέσα στο υπνοδωμάτιό της, συγγενικό της πρόσωπο που σε κατάσταση σοκ κάλεσε την αστυνομία. Η γυναίκα διέμενε μόνη μαζί με τη 15χρονη κόρη της, η οποία ωστόσο δεν είχε εντοπιστεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 50χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρι. Μάλιστα ο δράστης ή οι δράστες την έδεσαν χειροπόδαρα με υφάσματα, τη βασάνισαν και στη συνέχεια τη δολοφόνησαν. Το σπίτι ήταν άνω κάτω, υπήρχαν ίχνη εκτεταμένης έρευνας, χωρίς ωστόσο η πόρτα να έχει ίχνη παραβίασης.

Αυτό έκανε τους αστυνομικούς να αναζητούν τους δράστες σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του θύματος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα