Θρήνος για τον ιδιοκτήτη γηροκομείου που έβαλε τέλος στη ζωή του. Υπήρξε μοναδικός άνθρωπος, γιος και φίλος

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας 41χρονου ιδιοκτήτη οίκου ευγηρίας, στον οποίο βρέθηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού, ενώ διαγνώστηκε και ο ίδιος με Covid-19.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος ήταν υπεύθυνος για το γηροκομείο «Νέα Θάλπη» στον Άγιο Στέφανο, όπου πριν λίγες μέρες διαγνώστηκαν με κορονοϊό μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο ιδιοκτήτης, που αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα, είχε διαγνωστεί και αυτός θετικός στον κορονοϊό έπειτα από rapid test που έκανε, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιβαρυνθεί η ψυχολογική κατάστασή του με τα κρούσματα στον οίκο ευγηρίας.

Ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε: «Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Καλό Παράδεισο να έχεις...».

https://www.facebook.com/giannis.kalafatelis/posts/10221749423956428
«Ο Δημήτρης μας υπήρξε μοναδικός άνθρωπος, γιος και φίλος, υποδειγματικός επιστήμονας, εξαίρετος επαγγελματίας»

To γηροκομείο «Νέα Θάλπη» με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook αναφέρει για το θλιβερό γεγονός: «Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης, 21 Οκτωβρίου 2020, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, η ψυχή της Νέας Θάλπης

Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνεργάτες του στη Νέα Θάλπη, αισθανόμαστε βαθύτατη οδύνη για τον αδόκητο χαμό του.

Ο Δημήτρης μας υπήρξε μοναδικός άνθρωπος, γιος και φίλος, υποδειγματικός επιστήμονας, εξαίρετος επαγγελματίας.

Tο κενό που αφήνει πίσω του δεν αναπληρώνεται...».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ΕΟΔΥ είχε πάει στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων για τεστ κορονοϊού στις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ιδιοκτήτη και ήρθε την προηγούμενη Πέμπτη και με rapid test και βγήκε θετικό ένα δείγμα μιας εργαζόμενης. Όπως αναφέρει το Star ο διευθυντής του γηροκομείου έδωσε εντολή να γίνουν άλλα 100 τεστ και έτσι διαπίστωσαν τα νέα κρούσματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα