Κρήτη: Κλείνει η τάξη της μαθήτριας με κορονοϊό στο Ηράκλειο

Κλείνει έως της 27 Οκτωβρίου η τάξη στην οποία φοιτούσε η μαθήτρια, η οποία διαγνώσθηκε με κορονοϊό ενώ σε καραντίνα θα μπουν και οι δύο καθηγητές οι οποίοι της έκαναν μάθημα για περισσότερες από 2 ώρες τις τελευταίες 2 ημέρες.

Πρόκειται για τη μαθήτρια του 2ου Λυκείου Ηρακλείου, η οποία είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό μαζί με την οικογένειά της. Οι γονείς της ενημέρωσαν το σχολείο με την διεύθυνση να ενημερώνει με τη σειρά της την Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση αλλά και τις υγειονομικές αρχές.

Άμεσα ξεκίνησαν οι διαδικασίες ιχνηλάτησης των επαφών της μαθήτριας από τον ΕΟΔΥ ενώ έχουν ήδη απολυμανθεί οι χώροι του σχολείου.

«Έχουμε ένα βεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε μαθήτρια της β’ λυκείου στο 2ο ΓΕΛ. ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ιχνηλάτησης στο σχολείο» ανέφερε μιλώντας στο cretapost ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου, Γιάννης Καραγιαννίδης.

Όπως τόνισε ο Κ. Καραγιαννίδης οι μαθητές του συγκεκριμένου τμήματος από την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση όπως άλλωστε προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις

Ακόμη μία τάξη αναμένεται να κλείσει εξαιτίας του κορονοϊού καθώς εκπαιδευτικός βρέθηκε θετικός. Πρόκειται για το 47ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου.

Συναγερμός στην Κρήτη: Θετικοί στον κορονοϊό μαθήτρια λυκείου και δύο εκπαιδευτικοί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ