Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Αναζητείται ο πρώην σύντροφος της 45χρονης - Νέες πληροφορίες

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Αναζητείται ο πρώην σύντροφος της 45χρονης - Νέες πληροφορίες

Φρικτό έγκλημα έγινε στο Λουτράκι με θύμα 45χρονη από την Ουκρανία και ένα ακόμη άτομο. Βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι της 45χρονης γεμάτοι αίματα.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της γυναίκας από την Ουκρανία, και βρήκαν τα δύο σώματα να κείτονται στο έδαφος μέσα σε λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές που πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας, αναζητούν τον πρώην σύντροφο, αλβανικής καταγωγής, της 45χρονης γυναίκας.

Η άτυχη 45χρονη

Σύμφωνα με το loytrakiblog.gr πρόκειται για την 45χρονη Φωτεινή – Svitlana, η οποία είχε μία κόρη 20 ετών.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η Φωτεινή – Svitlana ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου και είχε μία κόρη 20 ετών.

Νεκρός δίπλα της, βρέθηκε ένας άνδρας, που οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι επιχειρηματίας του Λουτρακίου και το αυτοκίνητό του βρέθηκε κοντά στο σπίτι της 45χρονης γυναίκας.

Το θρίλερ ξεκίνησε λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο υβριδικό αυτοκίνητο μάρκας Toyota που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση πέντε πυροσβεστών που έσπευσαν με δύο οχήματα από την Περαχώρα και εθελοντών, οι φλόγες δεν επεκτάθηκαν στην δασική περιοχή. Τα αίτια της φωτιάς δεν εξακριβώθηκαν και ερευνώνται ακόμη. Πάντως, κατά τις έρευνες μέσα στο όχημα και στην γύρω περιοχή, δεν βρέθηκαν ίχνη ανθρώπινης παρουσίας.

Οι άνδρες του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής διαπίστωσαν από τον αριθμό κυκλοφορίας ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε μια ευκατάστατη 45χρονη από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι διαζευγμένη, μητέρα ενός κοριτσιού περίπου 20 χρόνων και κατοικεί μόνιμα στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου, ενώ φέρεται να διατηρεί και ένα μικρό σπιτάκι κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο.

Ωστόσο, στο διάστημα που την αναζητούσαν οι αρχές, ένας γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία ότι έβλεπε αίμα να βγαίνει από την εξώπορτα του σπιτιού της! Αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι χτύπησαν την πόρτα χωρίς να πάρουν απάντηση. Όμως, δεν μπορούσαν να μπουν στο σπίτι χωρίς εισαγγελική άδεια με αποτέλεσμα να περιμένουν άπρακτοι ώσπου να την εξασφαλίσουν από τον εισαγγελέα υπηρεσίας στην Κόρινθο!

Η Ουκρανή σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, φέρεται να διαθέτει μεγάλη περιουσία, ενώ τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με έναν αλλοδαπό.

Πληροφορίες: loytrakiblog.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα