Έξαλλη η κόρη του Μιχαλολιάκου - Πέταξε νερό σε δημοσιογράφους

Η παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων έξω από το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου μετά την ιστορική απόφαση του Εφετείου που καταδίκασε την Χρυσή Αυγή, φαίνεται πως ενόχλησε την κόρη του.

Όπως έγινε γνωστό από το Mega, κάποιοι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να περάσουν την είσοδο της πολυκατοικίας και να συνομιλήσουν με την οικογένεια Μιχαλολιάκου, όμως ξαφνικά ήρθε νερό από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας και λίγο αργότερα οι παρευρισκόμενοι είδαν την Ουρανία Μιχαλολιάκου στο μπαλκόνι.

Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω σπίτι μένει ο Φύρερ της Χρύσης Αυγής, μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, αλλά και την κόρη τους Ουρανία όπου και περιμένουν τις ποινές που θα αποφασίσει το Εφετείο.

Τονίζεται ότι υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας στην είσοδο της πολυκατοικίας αλλά και ένα περιπολικό που ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει περιπολίες στα στενά της περιοχής.

Στο σπίτι του στο Ντράφι ο Ηλίας Κασιδιάρης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, το "πρωτοπαλίκαρο" του Μιχαλολιάκου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στο σπίτι του στο Ντράφι μαζί με φιλικά του πρόσωπα.

Σε αντιδιαστολή με ότι συμβαίνει στην οικία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, στο Ντράφι δεν υπάρχει αστυνομία, όμως σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε επιφυλακή κλιμάκιο της Ασφάλειας ώστε όταν δοθεί η σχετική εντολή να συλλάβει τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα