Ιεράπετρα: Ας κάνουμε μία προσευχή να βρεθεί ο μπαμπάς παρακαλεί η κόρη 81χρονου που εξαφανίστηκε

Ιεράπετρα: Ας κάνουμε μία προσευχή να βρεθεί ο μπαμπάς παρακαλεί η κόρη 81χρονου που εξαφανίστηκε

Νέα έκκληση από την κόρη του 81χρονου από την Ιεράπετρα τα ίχνη του 81χρονου χάθηκαν το βράδυ της 24ης Ιουλίου όταν είχε φύγει από το σπίτι με το μηχανάκι του.

Σε συγκινητική ανάρτησή της στο Facebook  η κόρη του ηλικιωμένου Βαγγέλη Τζουβελέκα εκφράζει την αγωνία της αλλά παράλληλα την πίστη της ότι ο πατέρας της μπορεί να βρεθεί έστω και μετά από τόσες ημέρες που αγνοείται:

“Aς κάνουμε μια προσευχη όλοι… Να βρεθεί ο δικός μου μπαμπάς… Είναι άδικο… Ξανακάνω μια έκκληση για να κοιτάξουμε όλοι παντου… Και στο δρόμο για φράγμα Ιεραπετρας στο δρόμο του Μιχαήλ Αρχάγγελου είναι κοντά στην παραλια που έκανε μπάνιο και χαθηκε… Σε αυτόν τον δρόμο πιο μέσα μένει η αδερφή του”.

Ιεράπετρα: Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, νωρίς το βράδυ της 24ης Ιουλίου ο 81χρονος έφυγε με το μηχανάκι του από το σπίτι του κι από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Η κόρη του απευθύνθηκε στην αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνισή του.

Στις έρευνες που ξεκίνησαν βρέθηκαν τα ρούχα του ηλικιωμένου, στην παραλία του Αλμυρού. Εκεί κοντά εντοπίστηκε και η μηχανή που οδηγούσε. Ωστόσο, όπως αναφέρουν συγγενείς του 81χρονου, ο ηλικιωμένος είχε αρχίσει να εμφανίζει συμπτώματα άνοιας.

Μάλιστα, η οικογένειά του απευθύνει έκκληση για όποιον γνωρίζει το ο,τιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εξαφάνισή του εκδόθηκε και silver alert.

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα