Εξάρχεια: Έκρυβε ναρκωτικά που διακινούσε σε Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο

Εξάρχεια: Έκρυβε ναρκωτικά που διακινούσε σε Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο

Συνελήφθη στα Εξάρχεια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Επιχειρήσεων και Προστασίας Μαρτύρων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 27χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας από μόνιμους κατοίκους της περιοχής για αλλοδαπό που διακινεί συστηματικά ναρκωτικές ουσίες στην περιοχή των Εξαρχείων, εντοπίσθηκε ο 27χρονος Σύρος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Σε επιχείρηση που οργανώθηκε, κατελήφθη ο δράστης να κατέχει και να έχει επιμελώς αποκρύψει, σε διάφορα σημεία του περιβάλλοντα χώρου σχολικών κτιρίων και συγκεκριμένα ενός Νηπιαγωγείου και ενός Δημοτικού Σχολείου επί της οδού Πουλχερίας, ποσότητα κάνναβης κατανεμημένη σε αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 53 συσκευασίες κάνναβης, βάρους 41,2 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα