Κέρκυρα: Ο διοικητής του νοσοκομείου, το πορτραίτο και ο Μητσοτάκης

Κέρκυρα: Ο διοικητής του νοσοκομείου, το πορτραίτο και ο Μητσοτάκης

Ένα πορτραίτο του Κυριάκου Μητσοτάκη δώρισε ο διοικητής του νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης, στον πρωθυπουργό, κατά την επίσκεψή του στο νοσηλευτική δομή του νησιού το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το σχετικό στιγμιότυπο από την παράδοση του πορτραίτου στον πρωθυπουργό ανήρτησε ο ίδιος ο διοικητής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά μου, σήμερα να υποδέχομαι, για πρώτη φορά, στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, έναν ενεργεία Πρωθυπουργό. Φίλτατε κύριε Πρόεδρε Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την τιμή αυτής της επίσκεψης!!!», έγραψε ο κ. Ρουμπάτης.

Πάντως τα αισθήματα του διοικητή του νοσοκομείου, κομματικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, δεν φαίνεται να συμμερίζονται εκατοντάδες κάτοικοι της Κέρκυρας οι οποίοι «υποδέχτηκαν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην πόλη του νησιού αλλά και στον Ερημίτη, στην βορειοανατολική Κέρκυρα, όπου προωθείται η μετατροπή της παρθένας περιοχής σε τουριστικό θέρετρο.

http://www.topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα