Στο μικροσκόπιο των Αρχών πλέον βρίσκονται τα μεγάλα χρηματικά ποσά που βρέθηκαν στην κατοχή της 33χρονης κατηγορούμενης -μεταξύ άλλων- για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας.
Στα χέρια τους έχουν αποδείξεις από εξοφλήσεις μεγάλων λογαριασμών μέσα σε μία ημέρα, ενώ την ίδια στιγμή έχουν αρχίσει να μιλάνε και πολλοί επιχειρηματίες και πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ το Mega.
Όπως αναφέρει το real.gr, σε μία ημέρα, σε μία ώρα, η 33χρονη φέρεται να έκανε αγορές εσωρούχων ως και 1.800 ευρώ.
Ξαφνικά, μεγάλα χρηματικά ποσά λοιπόν, πολύ άνετη ζωή, καμία καταβολή για την διατροφή της κόρης της και πολλά κενά στους διατραπεζικούς λογαριασμούς της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης.
Εκεί, λοιπόν, και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στα κινητά στρέφεται η αστυνομία καθώς θεωρεί ότι τα δύο ονόματα που έχει δώσει η 10χρονη αυτές τις μέρες είναι οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από την αρπαγή της.
Δείτε το βίντεο από το Mega:
Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας μεγάλα χρηματικά ποσά που βρέθηκαν στην κατοχή της 33χρονης
Διαβάστε ακόμα

Πότε σταματάει ο Δακτύλιος: Η καλοκαιρινή αναστολή των περιορισμών
Η εφαρμογή του μέτρου του Δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας...

Εμπρησμός Marfin: Πώς ανώνυμο email οδήγησε σε συλλήψεις
Ένα ανώνυμο email που στάλθηκε στην Ελληνική Αστυνομία αποτέλεσε την...

Πάνω από τους μισούς χρήστες του διαδικτύου έχουν πέσει θύματα online απάτης
Σύμφωνα με πρόσφατη παγκόσμια έρευνα της Kaspersky, περισσότεροι από 1...

Πτήση θρίλερ από Θεσσαλονίκη προς Μόναχο: Η «παγίδα» που συγκλόνισε τους επιβάτες
Ένα απρόσμενο και σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση της Ryanair...