Ο Παναγιώτης - Ραφαήλ είναι καλά και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του βόλτες

Ο Παναγιώτης - Ραφαήλ είναι καλά και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του βόλτες

Κανείς μας δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τον Παναγιώτη Ραφαήλ, ο οποίος χάρη στην έμπρακτη βοήθεια όλης της Ελλάδας, κατάφερε να πάει στη Βοστώνη για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για την νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Ο μικρούλης βγήκε νικητής και γύρισε πίσω στην χώρα μας. Είναι καλά και όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του βόλτες με τους γονείς του.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ είναι καλά και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του βόλτες!

Προχθες, ανήμερα της γιορτής του Πατέρα, αναρτήθηκε στην σελίδα Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ, μια φωτογραφία που δείχνει τον μικρό Ραφαήλ να περνά όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένειά του. Οι γονείς για άλλη μια φορά έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους στον κόσμο για την βοήθεια που έλαβαν όλο αυτό τον καιρό.

«Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλά, απολαμβάνει ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές και σας στέλνει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του!!!»

Ο μικρός φαίνεται να καλυτερεύει και να ζει πραγματικά όπως πρέπει να ζει ένα παιδάκι της ηλικίας του. Του ευχόμαστε τα καλύτερα!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα