Βιτριόλι: Νέα στοιχεία στο κατηγορητήριο από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Βιτριόλι: Νέα στοιχεία στο κατηγορητήριο από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Την Τρίτη 16 Ιουνίου, η 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα, θα παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της φερόμενης ως δράστιδος για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα μίλησε για την πελάτισσά του, χαρακτηρίζοντάς την ως «διαταραγμένη προσωπικότητα». Ο νομικός εκπρόσωπος της 35χρονης, που φέρεται να επιτέθηκε στην 33χρονη Ιωάννα με καυστικό υγρό, τόνισε πως «η 35χρονη είναι για τέταρτο 24ωρο άυπνη και χωρίς φαγητό». Σύμφωνα με τη Σοφία Φασουλάκη, δικαστική ρεπόρτερ του Open Tv, «υπάρχει πλήρης άρνηση αποδοχής της πραγματικότητας της δικογραφίας, εκείνη παραμένει σιωπηλή, απόμακρη, κατατονική τη χαρακτηρίζουν κάποιοι, δεν γνωρίζουμε εάν ο συνήγορός της θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη». Στην περίπτωση κατά την οποία αυτό θα συμβεί, οι ειδικοί θα κρίνουν το εάν συντρέχει κάποιος τέτοιος λόγος, ο οποίος θα τεθεί ως βασικός στην υπερασπιστική γραμμή της κατηγορούμενης.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός της δράστιδος, αν -και μέχρι στιγμής- δεν έχει προκύψει τέτοιο στοιχείο. Όλα τα υπόλοιπα, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, είναι αδιάσειστα, όπως εκτιμούν από τη ΓΑΔΑ, ενώ όλες τις πράξεις της τις διέπραξε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, γι’ αυτό και στη δικογραφία αναγράφεται «ανθρωποκτονία από πρόθεση».   

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, σήμερα Δευτέρα προστέθηκαν νέα στοιχεία στο κατηγορητήριο τα οποία προήλθαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του τηλεφώνου της δράστιδος, αλλά και των λογαριασμών της στα social media. Εκεί, φέρονται πως υπάρχουν μηνύματα τα οποία έχει ανταλλάξει με το θύμα στο παρελθόν για αυτόν τον άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε σχέσεις η δράστις, όπου εκεί φαίνεται και η εμμονή που είχε εκείνη με αυτό το άτομο.  

Αντίστοιχα, τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 33χρονης Ιωάννας Π. στην Καλλιθέα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το ethnos.gr. Πρόκειται για το υλικό από τις κάμερες ασφαλείς, το οποίο συνελέγη από την Ασφάλεια και απεικονίζει μεταμφιεσμένη τη  φερόμενη ως δράστιδα σε διάφορα σημεία της Αθήνας, όπως και για φωτογραφικό υλικό από τις κατασχέσεις που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια της σύλληψης της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση. 

Η 35χρονη, λοιπόν, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη (16/6). Μέχρι σήμερα εξακολουθεί να αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα. Την ίδια ώρα οι Αρχές δεν σταματούν τις έρευνες προκειμένου να αντλήσουν περισσότερα δεδομένα για την υπόθεση.

ethnos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα