Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις της 35χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις της 35χρονης

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι. Η αστυνομία είχε βάλει στο κάδρο την φερόμενη ως δράστη και κάμερες ασφαλείας την συνέλαβαν την προηγούμενη της επίθεσης με το ίδιο σακίδιο στην πλάτη.

Συγκεκριμένα στο φως έρχεται ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την κατηγορούμενη λίγο πριν τηλεφωνήσει στην εταιρία ταξί. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αθηνών στην εντατική έρευνα που έκαναν τις πρώτες μέρες «είδαν» την κατηγορούμενη χωρίς παλτό να περπατά στην λεωφόρο Συγγρού.

Πρόκειται για την πιο καθαρή εικόνα της 35χρονης που έχει καταγραφεί και είναι στις 19 Μαΐου, την προηγούμενη μέρα της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα.

Στο βίντεο διακρίνεται η φερόμενη ως δράστης της επίθεσης να περπατά και να έχει ένα σακίδιο στην πλάτη. Η αστυνομία εκτιμά ότι μέσα βρίσκεται το παλτό που έβαλε στη συνέχεια για να μεταμφιεστεί, αλλά και να προστατευτεί από την εκτόξευση του υγρού μήπως αυτό γύριζε «πίσω». Είναι η στιγμή που τηλεφωνεί στην εταιρία ταξί.

Παράλληλα στο φως έρχονται και οι συνομιλίες που είχαν το θύμα με τον άνδρα που αποτέλεσε το μήλο της έριδος όσον αφορά στην υπόθεση. Μάλιστα η Ιωάννα δεν φαίνεται να έχει κάνει το παραμικρό στην 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση.

Σε μηνύματα που έχει ανταλλάξει με πρωτοβουλία του φίλου της φερόμενης ως δράστιδος εκεί η Ιωάννα την υπερασπίζεται! Σε αυτά η Ιωάννα του λεει ότι είναι καλό κορίτσι, ότι τον διέγραψε από φίλο στο Facebook και ότι δεν ήθελε να έχει καμιά ανάμειξη στην υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO