Επίθεση με βιτριόλι: Προήχθησαν δύο γυναίκες. Βρέθηκε περούκα και τηλεκάρτα

Επίθεση με βιτριόλι: Προήχθησαν δύο γυναίκες. Βρέθηκε περούκα και τηλεκάρτα

Στην προσαγωγή δύο γυναικών για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλιθέα, προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OPEN TV, μαζί με την μία γυναίκα που θεωρείται βασική ύποπτη, βρέθηκαν μία περούκα και μία τηλεκάρτα, η οποία πιθανώς να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεπικοινωνίες της επίθεσης.

Επίσης, η εν λόγω γυναίκα εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, κοντά στον χώρο εργασίας της 33χρονης που δέχθηκε την επίθεση και οι λόγοι που θεωρούνται πιθανοί αυτή τη στιγμή είναι προσωπικά κίνητρα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη. Αυτή την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 20η Μαΐου, η 34χρονη Ιωάννα έπεσε θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό τη στιγμή που περίμενε το ασανσέρ στο κτίριο της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως, στην Καλλιθέα. Αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους έδειξαν ότι το καυστικό υγρό ήταν βιτριόλι (θειικό οξύ).
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα