Επίθεση με βιτριόλι: Κλείνει ο κύκλος των υπόπτων - Θέμα ωρών η σύλληψη της δράστιδος

Επίθεση με βιτριόλι: Κλείνει ο κύκλος των υπόπτων - Θέμα ωρών η σύλληψη της δράστιδος

Κλείνει ο κύκλος των υπόπτων για τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι εξελίξεις είναι σημαντικές και καταιγιστικές και η σύλληψη της γυναίκας που έστησε την ενέδρα στην Ιωάννα ενδεχομένως να είναι και θέμα ωρών.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι αστυνομικοί εντόπισαν τα λάθη της γυναίκας που υλοποίησε το σχέδιο της επίθεσης και το ζητούμενο πλέον είναι να “δεθεί” η δικογραφία με αποδείξεις, ώστε η δράστιδα να οδηγηθεί ενώπιον των Αρχών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον αρχικό κύκλο των 20 υπόπτων, οι αστυνομικές Αρχές έχουν καταλήξει πλέον σε δύο βασικές ύποπτες. Η πρώτη είναι μία γυναίκα από το στενό περιβάλλον της 34χρονης Ιωάννας και είχε σχετικά αδύναμο άλλοθι. Η δεύτερη είναι μία αλλοδαπή γυναίκα, που προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης και εκτιμάται ότι ίσως είχε εμμονή με την Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα χαρακτηριστικά της μίας υπόπτου υπάρχουν σε καρέ από βίντεο της περιοχής που επεξεργάζεται η ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που έκανε η μαυροντυμένη γυναίκα αφότου την άφησε το ταξί στην περιοχή του Μετς, και συγκεκριμένα σε ένα δρομάκι πριν από το Καλλιμάρμαρο, σημείο που δεν είχε κάμερες, κάτι που είχε εξετάσει η γυναίκα και ψάχνουν να μάθουν αν έφυγε πεζή, αν πήρε άλλο ταξί, ή πήρε μέσο μαζικής μεταφοράς ή αν είχε δικό της ΙΧ.

Από τις καταθέσεις της 34χρονης γυναίκας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προκύπτει ότι δεν αναγνωρίζει κανένα πρόσωπο από αυτά που της έδειξε η αστυνομία.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, πάντως, πηγές της ΕΛ.ΑΣ., “τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει”.

Επίθεση βιτριόλι: Νέο σημαντικό στοιχείο - Οι αρχές βγάζουν τη μάσκα στη δράστρια

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα