Βιάστηκε, όπως και η Ελένη, αντιστάθηκε και έφυγε ζωντανή - Νέες καταθέσεις για τον βιασμό της 20χρονης

Μετά την πολύκροτη υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, η σειρά μιας ακόμη νεαρής. Μιας κοπέλας, που στάθηκε χθες απέναντι από τον 21 ετών κατηγορούμενο για να περιγράψει πώς βιάστηκε, όπως και η Ελένη, πώς αντιστάθηκε, όπως και η Ελένη, και ευτυχώς πώς κατάφερε να φύγει ζωντανή.

Επί τέσσερις ώρες, το 20χρονο κορίτσι, κατέθετε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω. Όταν κατέβηκε από το βήμα, κατέρρευσε.

Η δίκη συνεχίζεται με νέες καταθέσεις μαρτύρων. Ένας από αυτούς, είναι και ο αδελφός του 24χρονου κατηγορούμενου, που μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

Ο νεαρός άνδρας, ισχυρίζεται ότι ο αδελφός του δεν είχε φιλικές σχέσεις με τον νεαρό από την υπόθεση Τοπαλούδη και ότι απλά, βρίσκονταν σε κοινές παρέες.

Μάλιστα, αποκαλύπτει, ότι όταν είχαν συλλάβει τους δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη και τους οδηγούσαν στα δικαστήρια της Ρόδου, ήταν και ο 24χρονος Ρομά εκεί, μαζί με το πλήθος που τους προπηλάκιζε.

Ήταν 1η Δεκεμβρίου του 2018. Ο 20χρονος Αλβανός και ο 23χρονος Ρομά φέρονται, να έπεισαν την νεαρή να πάει μια βόλτα με το αυτοκίνητο στην παραλία του Ενυδρείου. Κι έπειτα, με τη βία να την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις, πριν τελικά την βιάσουν.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της υπόθεσης, δεν αποκλείεται την Παρασκευή να έχει ολοκληρωθεί οι καταθέσεις των μαρτύρων και να υπάρξει απόφαση.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα