Ο παιδεραστής του Ρεθύμνου μιλά για πρώτη φορά: Με λιντσάρουν - Έχω μετανιώσει

Ο παιδεραστής του Ρεθύμνου μιλά για πρώτη φορά: Με λιντσάρουν - Έχω μετανιώσει

 Κάθε μέρα μετανιώνω, θα το πληρώνω σε όλη μου τη ζωή, δήλωσε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ο 57χρονος προπονητής, Νίκος Σειραγάκης που χαρακτηρίστηκε ως παιδεραστής του Ρεθύμνου μετά την καταδίκη του σε 401 χρόνια κάθειρξης για 36 περιπτώσεις ασέλγειας ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Σειραγάκης αποφυλακίστηκε αφότου εξέτισε 8 χρόνια στη φυλακή, με τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου, ενώ αφέθηκε ελεύθερος ξανά όταν κρίθηκε ότι δεν είχε παραβιάσει κανένα περιοριστικό όρο μετά την αποφυλάκισή του.

Η υπόθεση και η αποφυλάκισή του προκάλεσε τις αντιδράσεις των οικογενειών που μέλη της έπεσαν θύματά του στην Κρήτη. «Κάθε προσπάθεια επανένταξής μου στην κοινωνία είναι δύσκολη και αυτό το μιντιακό μου λιντσάρισμα, την καθιστά ακόμα πιο δύσκολη. Είκοσι μία μέρες που έμεινα στην απομόνωση είναι λίγο, χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα; Προσπαθώ από ένα τοπίο έρημο να βρω τα πατήματά μου. Αυτό που νομίζω δε θα άντεχε κανένας άνθρωπος είναι το να δικάζεται εις το διηνεκές» είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και πρόσθεσε: «Έχω δικαστεί πολλές φορές στο δικαστήριο. Δήλωσα τον σεβασμό μου στην απόφαση της Δικαιοσύνης. Δήλωσα ο ίδιος στους δικαστές να τιμωρηθώ με αυστηρότητα». Ο ίδιος σχολίασε ότι αυτοί που ασπάζονταν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι αυτοί που πρώτοι τώρα δημοσιοποιούν τα στοιχεία του, ακόμα και τον χώρο που μένει, εννοώντας ότι πλέον δεν ασπάζονται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

«Καταπατάται κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ουσιαστικά λιντσάροντας με», είπε. «Είμαι συντετριμμένος κάθε μέρα, είμαι μετανιωμένος κάθε μέρα, θα το πληρώνω όλη μου τη ζωή. Αλλά ένας άνθρωπος να γίνεται σάκος του μποξ και στόχος όλων; Είμαι τόσο πολύ εγώ το πρόβλημα δηλαδή;» διερωτήθηκε.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι έχει το στίγμα του φυλακισμένου, έχει καταστραφεί οικονομικά, είναι ανεπάγγελτος, έχει ζήσει 8 βασανιστικά χρόνια στη φυλακή και παράλληλα δέχεται και μιντιακό βανδαλισμό. 

Ακούστε όσα είπε ο ίδιος στο βίντεο που ακολουθεί στο 34:20 λεπτό

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα