Είδα μια γυναίκα να τρέχει για να ξεφύγει μετά την επίθεση με το βιτριόλι

Είδα μια γυναίκα να τρέχει για να ξεφύγει μετά την επίθεση με το βιτριόλι

Ένας άνδρας, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης την περασμένη Τετάρτη, μίλησε στο Star για τα όσα είδε από κοντά.

Καθόμουν στην καφετέρια και άκουσα μια φασαρία και μια κοπέλα να φωνάζει βοήθεια. Γυρνάω ενστικτωδώς το βλέμμα μου και βλέπω μια γυναίκα τέσσερα πέντε μέτρα πριν τη λεωφόρο Θησέως να τρέχει για να βγει στη λεωφόρο, είπε ο μάρτυρας.

Στη συνέχεια, περιέγραψε μια γυναίκα μικροκαμωμένη, με ύψος περίπου 1,60 μ., η οποία φορούσε σκούρο παντελόνι και μια σκούρα ζακέτα. Με το που έφτασε μάλιστα στη Θησέως άρχισαν να ακούγονται φρεναρίσματα από τα οχήματα και κόρνες, κάτι που τον έκανε να πιστέψει πως η γυναίκα επιχείρησε να περάσει γρήγορα τη λεωφόρο.

«Σε δευτερόλεπτα βγήκε από το κτίριο η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση, φωνάζοντας βοήθεια και κρατώντας το πρόσωπό της. Έκλαιγε, φώναζε βοήθεια κι έτρεξε προς το φαρμακείο», είπε.

Η περιγραφή που έδωσε ο αυτόπτης μάρτυρας, ταιριάζει με την εικόνα μιας γυναίκας με σκούρο παντελόνι και ζακέτα που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

«Πότε θα την πιάσουν»

«Πότε θα πιάσουν αυτή που μου επιτέθηκε», αυτή είναι η ερώτηση που κάνει ξανά και ξανά η Ιωάννα από το Θράσιο Νοσοκομείο όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας μιλώντας σήμερα (29/05) στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Λύτρας μίλησε και για την κατάσταση της άτυχης Ιωάννας, λέγοντας ότι η η ψυχολογία της δεν είναι καλή ενώ οι πόνοι παραμένουν, καθώς φέρει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της.

«Αυτό που έλεγε εξ αρχής, αυτό και λέει και τώρα: ότι δεν μπορεί να πάει το μυαλό της κάπου. Αυτή τη γυναίκα δεν την γνώριζε», πρόσθεσε ο δικηγόρος και επεσήμανε ότι σε τέτοια εγκλήματα ο δράστης γνωρίζει το θύμα ενώ επανέλαβε ότι τέτοιου είδους πράξη δεν δικαιολογείται από κανέναν και σε κανέναν.

«Δεν έχω ενημέρωση εάν είναι κοντά ή όχι η Αστυνομία στον εντοπισμό της δράστιδας», συμπλήρωσε σήμερα (29/05), ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος, Απόστολος Λύτρας μιλώντας στον ΑΝΤ1, προσθέτοντας ότι από τις καταθέσεις που έχουν λάβει οι Αρχές, μπορεί να γίνει δουλειά.

Στενεύει ο κύκλος

Εν τω μεταξύ όλο και στενεύει ο κύκλος των υπόπτων για την επίθεση κατά της 34χρονης, με την αστυνομία να έχει εστιάσει την προσοχή σε τρεις γυναίκες.

Σύμφωνα την αστυνομική συντάκτρια του Cnn.gr, Μίνα Καραμήτρου, πρόκειται για γυναίκες που είναι στο στενό κύκλο της 34χρονης ενώ κάποιες από αυτές ανήκουν μάλιστα στον πολύ στενό κύκλο της.

Για να ταυτοποιηθεί ωστόσο η γυναίκα που διέπραξε την επίθεση και να υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα, θα περιμένουμε έως τη Δευτέρα, όταν θα βγουν και τα αποτελέσματα από τις τηλεφωνικές επαφές της.

01 Ο χρόνος για την 34χρονη Ιωάννα σταμάτησε το πρωί της Τετάρτης (20/05) όταν μία «μασκοφόρος», κρυμμένη στο σκοτάδι έριξε βιτριόλι στην άτυχη ανυποψίαστη γυναίκα που εκείνη την ώρα πήγαινε στην δουλειά της.

Αυτή είναι η γυναίκα που έκαψε την Ιωάννα

Στη δημοσιότητα δόθηκε η εικόνα της σατανικής γυναίκας με τα μαύρα.

Από τις περιγραφές της κοπέλας προς τους αστυνομικούς προκύπτει η περιγραφή της γυναίκας με το βιτριόλι, αποκαλύπτοντας το σκίτσο της δράστριας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68.

Το χρώμα των μαλλιών της είναι μελί και το μήκος φθάνει μέχρι τον ώμο. Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει και σακίδιο στην πλάτη.

Φορά, όμως, και κασκέτο, ενώ χαρακτηρίζεται αθλητικός τύπος, αδύνατη και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή που έγινε.

newsbomb

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα