Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι σε όλη τη χώρα - Νεκρή γυναίκα από κεραυνό στη Σκόπελο

Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι σε όλη τη χώρα - Νεκρή γυναίκα από κεραυνό στη Σκόπελο

Ισχυρές καταιγίδες, με πολλούς κεραυνούς, έπληξαν λίγο το μεσημέρι αρκετές περιοχές της Αττικής. Ιδιαίτερα έντονη ήταν η βροχόπτωση στις  νότιες συνοικίες.

Νεκρή από κεραυνό γυναίκα στη Σκόπελο

Ένα τραγικό και απίστευτο για τα δεδομένα της Μαγνησίας περιστατικό έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, κεραυνός που έπεσε στη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης της περιοχής της Σκοπέλου σήμερα το πρωί, χτύπησε μια γυναίκα, ηλικίας περίπου 50 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα κεραυνοβολήθηκε την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να ενημέρωσε πριν από λίγα λεπτά της ώρας και την Εισαγγελία Βόλου

Πολύ έντονα ήταν τα φαινόμενα και στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με το Halkidikinews, στην εθνική οδό Πολυγύρου-Θεσσαλονίκης ο δρόμος άσπρισε από το χαλάζι:

Στη Χαλκιδική εμφανίστηκε και υδροσίφωνα, όπως φαίνεται σε βίντεο του Meteo:

 

Εικόνες από την κακοκαιρία στο Πήλιο δημοσιοποίησε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών:

 

Χαλάζι επιφύλασσε ο καιρός το πρωί στη Ζαγορά:

  

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Meteo) ισχυρά καιρικά φαινόμενα αναμένονται κατά το υπόλοιπο της σημερινής μέρας (26/05) και έως το πρωί της Τετάρτης

Στην πρόγνωσή του για τον καιρό, το Meteo επισημαίνει ότι βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο μέρος των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών της χώρας, καθώς επίσης στην Ανατολική Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρά και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα