Αρνητική στον κορονοϊό η υπαλλήλος του Υπουργείου Παιδείας

Αρνητική στον κορονοϊό η υπαλλήλος του Υπουργείου Παιδείας

Αρνητικό στον κορονοϊό βγήκε το δείγμα υπαλλήλου του Υπουργείου Παιδείας, η οποία νοσηλευόταν με πυρετό στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Την Πέμπτη, η υπάλληλος πήγε εμπύρετη στο γραφείο της στο υπουργείο.

Ο γιατρός εργασίας έκρινε πως έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξέταση για κορονοϊό. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

Έχοντας το παραπεμπτικό χαρτί του γιατρού εργασίας οι γιατροί στο ΚΑΤ ζήτησαν να υποβληθεί σε τεστ αλλά η ίδια αρνήθηκε υπογράφοντας δήλωση οικειοθελούς αποχώρησης, δεσμευόμενη όμως ότι θα πάει στο νοσοκομείο της Κορίνθου το οποίο βρίσκεται και κοντά στην οικία της.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο της Κορίνθου, το οποίο είχε ειδοποιηθεί να περιμένει το περιστατικό. Εκεί ελήφθη δείγμα προς εξέταση και εστάλη το πρωί της Παρασκευής στο Παστέρ, όπου εξετάστηκε και αποδείχθηκε αρνητικό στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, η υπάλληλος δεν είχε πάει αυτή την εβδομάδα στη δουλεία της εκτός από την Πέμπτη, ενώ άλλοι υπάλληλοι που εργάζονται μαζί της στον ίδιο χώρο, παρέμειναν προληπτικά στα σπίτια τους μέχρι να βγει το αποτέλεσμα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα