Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Τα λόγια της μαυροντυμένης γυναίκας την ώρα της επίθεσης στην 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Τα λόγια της μαυροντυμένης γυναίκας την ώρα της επίθεσης στην 34χρονη

Την γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα αναζητούν οι αρχές.Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με μαύρα.

Η όμορφη Ιωάννα νοσηλεύεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου.

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μαυροντυμένη γυναίκα φέρεται να είπε πάρτα μωρή, καλά να πάθεις όταν έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της κοπέλας. Σύμφωνα με μαρτυρίες την κυνήγησε για λίγα δευτερόλεπτα

Την ώρα εκείνη που έτρεχε η κοπέλα για το φαρμακείο, βγήκε μια με μαύρα και είπε η κοπέλα πού πήγε;» είπε αυτόπτης μάρτυρας. Η δράστις είχε στήσει καρτέρι καθώς ήξερε τι ώρα φτάνει η 34χρονη στο γραφείο της. Φαίνεται να είχε χαρτογραφήσει και τον χώρο.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες παραμόνευε στο υπόγειο του κτιρίου όταν είδε το θύμα της να πλησιάζει. Η σήμανση έχει ελέγξει για αποτυπώματα το υπόγειο που κρυβόταν, με τους άνδρες της ασφάλειας να εξετάζουν ότι υλικό έχουν στα χέρια τους.

«Δε θυμάμαι τίποτα»

Το μπουκάλι με το υγρό δεν εχει βρεθεί. «Δε θυμάμαι τίποτα. Είδα μόνο μια με μαύρα. Άρχισα να καίγομαι. Δεν ξέρω ποια ήταν» είπε η κοπέλα.

«Το μάτι της ήταν πρησμένο, κατεστραμμένο, καμένο δεν ξέραμε τι έγινε, με έκαψε, καίγομαι φώναζε η κοπέλα. Μπήκε στο εργαστήριο, είχε νερό εκεί να ξεπλυθεί να βγάλει τα ρούχα της γιατί καιγόταν» είπε η φαρμακοποιός που είδε την Ιωάννα.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί παίρνουν ξανά και ξανά καταθέσεις από φίλους και συναδέλφους της. Ψάχνουν μηνύματα και επαφές, αναζητώντας κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει το σενάριο της αντιζηλίας.

Η Ιωάννα χθες το μεσημέρι μεταφέρθηκε από την ιδιωτική κλινική που νοσηλευόταν στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σώθηκε το μάτι της άτυχης κοπέλας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το κορίτσι πιθανότατα να μην χάσει την όραση από το ένα της μάτι.

 

Δείτε το βίντεο στο 01:00:

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα