Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η τραγωδία – Κατέληξε η μάνα του 45χρονου που πυρπόλησε τον πατέρα του

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η τραγωδία – Κατέληξε η μάνα του 45χρονου που πυρπόλησε τον πατέρα του

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 80χρονη γυναίκα, που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα όταν είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στο διαμέρισμα που διέμενε, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα ο ένας από τους δύο γιους της λογομάχησε με τον πατέρα του και στη συνέχεια τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και τον πυρπόλησε. Ο 86χρονος εντοπίστηκε νεκρός από τους πυροσβέστες ενώ η 80χρονη απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η ηλικιωμένη γυναίκα από τις 19 Απριλίου νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Σήμερα το πρωί κατέληξε.

Ο 45χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, παραμένει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό εκ προθέσεως.

Ο έτερος γιος της οικογένειας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα, στο οποίο διέμενε μαζί με τους γονείς του και τον αδερφό του και πλέον διαμένει μόνος του σε ένα μικρό εξοχικό σπίτι της οικογένειας.

 

thestival

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα