Του έκαναν ένεση με ισχυρή δόση μορφίνης- Φως στο μυστηριώδη θάνατο του λογιστή στη Κρήτη

Ο Τηλέμαχος Κακουλίδης 44 χρόνων, βρέθηκε νεκρός στη Σητεία όπου ζούσε, πεταμένος κυριολεκτικά στην άκρη ενός δρόμου σε κατοικημένη περιοχή.

Αυτοί που φρόντισαν να τον ξεφορτωθούν, ακολούθησαν ένα σατανικό σχέδιο όπως αποκαλύπτει η βαθιά έρευνα των γονιών του, των ειδικών και της εκπομπής.

Ήταν 21 Νοέμβρη του 2019, ανήμερα της Παναγίας. Το βράδυ βρέθηκε σ’ ένα ραντεβού με πελάτες και «φίλους» του όπως πίστευε, για να εισπράξει τα χρήματα που του χρωστούσαν. Λίγες ώρες μετά, εγκαταλείφθηκε ημιλυπόθυμος, δηλητηριασμένος από μορφίνη.

Η είδηση του θανάτου του έσκασε σαν κεραυνός στην οικογένεια του ανώτερου αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος Κώστα Κακουλίδη και της συζύγου του Αθηνάς.

Λίγες μέρες πριν είχαν το μνημόσυνο του μικρότερου γιου τους του Γιώργου, που πέθανε από την επάρατη νόσο. Η τραγωδία για την οικογένεια μεγάλη. Μέσα σε πέντε χρόνια έχασαν και τα δυο τους παιδιά.

Οι γονείς κατάφεραν μες τον πόνο και την απελπισία τους να εντοπίσουν από τα τηλεφωνήματα και τους κωδικούς στο λογιστικό του γραφείο, τους πελάτες που του χρωστούσαν χρήματα και θα συναντούσε εκείνο το μοιραίο βράδυ.

«ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΘΑΝΑΤΙΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ…»

Η οικογένεια διόρισε ως τεχνικό σύμβουλο την ιατροδικαστή Ηρακλείου κυρία Ελπίδα Σπανουδάκη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, η ιατροδικαστής απαντώντας σε ερωτήματα της Αγγελικής Νικολούλη, έδωσε την εξής εικόνα:

«Αιτία θανάτου είναι δηλητηρίαση από μορφίνη, η οποία έχει τοξική δράση όταν ο οργανισμός είναι «παρθένος», όπως στην περίπτωση του Τηλέμαχου. Στο σώμα του εντοπίστηκαν προθανάτιες κακώσεις. Το παντελόνι του είχε υπολείμματα από χώματα και οι μύτες των παπουτσιών του είχαν φθαρεί, γεγονός που δείχνει ότι σύρθηκε στο σημείο όπου εγκαταλείφθηκε. Θα μπορούσε να είχε σωθεί, αλλά πέθανε αβοήθητος. Πάρθηκαν δείγματα από τα νύχια του για πιθανά σημάδια πάλης.»

Ο Τηλέμαχος Κακουλίδης εντοπίστηκε νεκρός στις 05:30 το πρωί ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου, στη συμβολή των οδών Στέφανου Ξανθουδήδου και Δωρητή Σπυριδάκη στην Πάνω Γειτονιά της Σητείας. Τον βρήκε ιερέας  που πήγαινε στην πρωινή λειτουργία.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ: ΤΟΝ ΕΣΥΡΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ…

Ο πατέρας μιλάει συγκινημένος στο «Τούνελ» από το σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο ο γιος του.

«Στο αριστερό του χέρι είχε κάτι σαν αιμάτωμα, και στην μπλούζα του υπήρχε αίμα. Ο γιος μου σύρθηκε από κάποιο άλλο σημείο. Τον έφεραν και τον εγκατέλειψαν εδώ μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και αργότερα ξεψύχησε. Δεν ενδιαφέρθηκαν να τον μεταφέρουν τουλάχιστον στο νοσοκομείο για να γλιτώσει.»

Αποκαλυπτική είναι και η μαρτυρία του ιερέα που βρήκε τον άτυχο νέο νεκρό.

«Δεν τον μετακίνησα γιατί ξέρω πως δεν πρέπει, όταν κάποιος είναι χτυπημένος. Περίμενα μέχρι να έρθει η αστυνομία και αφού τους έδωσα τα στοιχεία μου, έφυγα», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.

ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ…

Οι γονείς του άτυχου νέου σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή από τη Σητεία, αποκάλυψαν ότι οι δράστες για να μην προδοθούν, φρόντισαν να σβήσουν όλες τις κλήσεις από το τηλέφωνό του που του είχαν κάνει τις τελευταίες ημέρες.

Σε  έρευνα της αστυνομίας, βρέθηκε βιολογικό υλικό στην αυλή των υπόπτων. Το αίμα είναι υπό διερεύνηση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

«ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ, ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ…»

«Του κολλούσαν επειδή είχε οικονομική άνεση. “Πάτησαν” στη θλίψη του για τον θάνατο του αδελφού του και τον εκμεταλλεύονταν. Ήταν λογιστής τους και του χρωστούσαν χρήματα. Δεν του τα έδιναν», ανέφερε ο πατέρας του θύματος.

«Από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, φαίνονται τρεις κλήσεις στο κινητό του γιου μου. Σύμφωνα με φίλο του που ήταν μαζί σε ένα καφενείο όταν έγιναν οι κλήσεις, τον πίεζε ο ένας από τους δυο αυτής της παρέας να περάσει από το σπίτι του.»

Η μητέρα του άτυχου Τηλέμαχου φανερά συγκινημένη και ταραγμένη αποκάλυψε στο «Τούνελ»:

«Μας είπαν να προσέχουμε κι εμείς. Μέσα σ’ ένα καφενείο απείλησαν τον  σύζυγό μου πως θα τον καθαρίσουν ακόμα και με ψαροντούφεκο».

ΕΧΑΣΕ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΟΥΣ ΤΗΣ…

Η τραγική μάνα περιγράφει τι έκανε εκείνη την ημέρα ο Τηλέμαχος, πριν βρεθεί νεκρός.

«Ο φόβος του ήταν μήπως είχε καρκίνο, όπως και ο αδελφός του που τον χάσαμε πριν πέντε χρόνια. Εκείνη την ημέρα έκανε εξετάσεις και βγήκαν καλές. Γύρισε χαρούμενος, έφαγε μαζί μας και έφυγε για μια βόλτα χωρίς το αυτοκίνητό του. Όταν αργότερα τον πήρα τηλέφωνο, δεν απάντησε, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου στο κακό. Ξημερώματα ήρθαν στο σπίτι δυο αστυνομικοί, με πήγαν στο τμήμα και μου είπαν πως το παιδί μου ήταν νεκρό. Δεν ήμουν εγώ, ένιωθα πως έπαιζα σε ταινία, δε μπορούσα να το πιστέψω. Μπήκα στο νεκροτομείο να τον δω. Τα παπούτσια του ήταν γδαρμένα από μπροστά. Ούρλιαζα “μου σκότωσαν το παιδί μου, μου το σκότωσαν”», λέει με δάκρυα στα μάτια η κυρία Αθηνά.

ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ:ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΚΟΥΡΣΑ ΠΡΙΝ ΒΡΕΘΕΙ ΝΕΚΡΟΣ…

Το «Τούνελ» βρέθηκε στη Σητεία και εντόπισε τον οδηγό ταξί που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στην περιοχή όπου λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρός.

«Τον πήρα κούρσα και τον πήγα στην Πάνω Γειτονιά, κοντά στο αεροδρόμιο. Δεν μιλήσαμε στη διαδρομή. Φτάσαμε στο σημείο, με πλήρωσε και έφυγα. Την επόμενη μέρα έμαθα πως βρέθηκε νεκρός λίγο πιο πέρα από εκεί που τον άφησα. Μου φάνηκε παράξενο», ανέφερε στο «Τούνελ» ο μάρτυρας.

«ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…»

Η εκπομπή προσπάθησε να εντοπίσει και τα άτομα που είχε επισκεφτεί εκείνο το βράδυ ο Τηλέμαχος, χωρίς αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε μ’ ένα από τα πρόσωπα που τον είδαν τελευταίοι. Ισχυρίστηκε ότι ο Τηλέμαχος πήγε σπίτι τους, δεν διαπληκτίστηκαν κι έφυγε χωρίς να τους πει που θα πήγαινε.

Οι γονείς με δύναμη ψυχής, προσπαθούν να βρουν απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του.

«Του έκαναν ένεση με ισχυρή δόση μορφίνης και αυτό τον αποτελείωσε. Ήξερα πως ο γιος μου δεν ασχολιόταν με ουσίες. Κάτι του έκαναν πριν για να τον ακινητοποιήσουν», λέει ο κ. Κώστας.

«ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ – ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…»

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου, η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προανάκρισης και αναμένονται απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια..

Οι γονείς του άτυχου νέου με δάκρυα στα μάτια, μέσω της εκπομπής, κάνουν έκκληση στους κατοίκους που μένουν κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Τηλέμαχος, να μιλήσουν για να λυτρωθεί η ψυχή του παιδιού τους.

«Δε φοβόμαστε τίποτα και κανέναν, θέλουμε μόνο να λάμψει η αλήθεια για το παιδί μας για να μην έχει την τύχη του κι άλλος νέος», είπε η μητέρα του.

 

anikolouli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα