Πέλλα: Συγκινητικές στιγμές στο τέλος της καραντίνας στην Φούστανη

Πέλλα: Συγκινητικές στιγμές στο τέλος της καραντίνας στην Φούστανη

Καραντίνα τέλος για το χωριό Φούστανη Αλμωπίας στην Πέλλα. Οι κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι είχαν τεθεί σε καραντίνα για δύο εβδομάδες, πλέον επιστρέφουν στην καθημερινότητα τους, με όσους περιορισμούς ισχύουν και στην υπόλοιπη χώρα.

Όπως αναφέρει το aridaia365.gr,ο  Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης βρέθηκε στην Φούστανη και σε μία συμβολική κίνηση μαζί με κατοίκους του χωριού έκοψε την κορδέλα της απαγόρευσης, σε μία συγκινητική στιγμή.

Στην συνέχεια, σύμφωνα το ίδιο δημοσίευμα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας μπήκε μέσα στο χωριό και μάλιστα το πρώτο σπίτι που "επισκέφθηκε", από σχετική απόσταση, ήταν το σπίτι του Προέδρου της Τ.Κ. Φούστανης κ. Χύτα, ο οποίος μαζί με τον πατέρα του και την αδερφή είχαν νοσήσει από τον ιό και πλέον είναι καλά στην υγεία τους.

Μάλιστα ο 68χρονος κτηνοτρόφος πρώτο κρούσμα στο χωριό, δήλωσε καλά στην υγεία του, ευχαρίστησε τους γιατρούς, αλλά και τον Δήμο και τόνισε πως δεν φοβήθηκε ποτέ για την δικιά του υγεία, παρά μόνο για των παιδιών του. Τέλος καλό όλα καλά.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. ευχαρίστησε από την πλευρά του και αυτός τους γιατρούς και τον Δήμο, αλλά και όλους όσους βοήθησαν το χωριό αυτές τις μέρες, ενώ σε μια στιχομυθία με τον Δήμαρχο τόνισε πως σύντομα θα επιστρέψει πιο δυνατός στα καθήκοντα του.

Σε διαφορετικό όροφο του σπιτιού βρίσκεται η σύζυγος του 68χρονου κτηνοτρόφου, η οποία δεν έχει νοσήσει και είναι πολύ καλά στην υγεία της.

Μάλιστα φεύγοντας από το σπίτι ο Δήμαρχος, οι συνεργάτες του και μερικοί κάτοικοι του χωριού που βρισκόντουσαν έξω από το σπίτι, χειροκρότησαν την οικογένεια Χύτα η οποία βγήκε νικήτρια από την μάχη με τον κορωονοϊό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα