Τραγωδία στον Πειραιά: Αστυνομικός αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο

Τραγωδία στον Πειραιά: Αστυνομικός αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο

Τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο έδωσε ένας αστυνομικός που υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στον Πειραιά. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο 36χρονος ήταν πιεσμένος ψυχολογικά λόγω οικογενειακών προβλημάτων, όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα έφτανε έως την αυτοχειρία.

Το συγκλονιστικό φινάλε για τον 36χρονο ανακάλυψαν οι συνάδελφοί του από το τμήμα όταν πήγαν στο σπίτι του να τον αναζητήσουν καθώς δεν είχε πάει το Σάββατο να παραλάβει υπηρεσία, καθώς ήταν οδηγός ανώτατου αστυνομικού. Μόλις άνοιξαν την πόρτα, αντίκρισαν τον 36χρονο να κείτεται νεκρός έχοντας δίπλα του το υπηρεσιακό του πιστόλι.

«Μεγάλη και απερίγραπτη είναι η θλίψη μας για τον συνάδελφό μας που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή. Οι συνεργάτες του 36χρονου Κ.Η. μιλούν για έναν συνάδελφο με χαμόγελο, καλοσύνη και ευγένεια… χαρακτηριστικά που θα λείψουν σε όλους τους! Πιο πολύ, όμως, θα λείψουν στο παιδί του, στην οικογένεια και στους οικείους του» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά.

.newsbreak.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα