Κοζάνη: Τράκαρε έγκυο οδηγό και εξαφανίστηκε

Κοζάνη: Τράκαρε έγκυο οδηγό και εξαφανίστηκε

Το ότι τράκαρε έγκυο οδηγό φαίνεται πως δεν ευαισθητοποίησε έναν αναίσθητο οδηγό στην Κοζάνη, ο οποίος επέλεξε μετά το τρακάρισμα να… εξαφανιστεί.

Ειδικότερα ο οδηγός IX που κινούνταν στην οδό Θράκης, συγκρούστηκε με διερχόμενη έγκυο οδηγό που διέσχιζε την οδό Ανατολικής Ρωμυλίας στην Κοζάνη.

Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, κατέβηκε από το όχημα του, ρώτησε την οδηγό αν είναι καλά και ισχυριζόμενος ότι θα μετακινήσει το όχημα του, έγινε καπνός.

Η γυναίκα του ΙΧ αυτοκινήτου όπως αναφέρει το kozanilife.gr, πανικοβλήθηκε από την σύγκρουση και έμεινε ακινητοποιημένη μέσα στο αυτοκίνητο της.

Στο νοσοκομείο η έγκυος γυναίκα

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης που βρισκόταν δίπλα από το σημείο του ατυχήματος, καθώς και διερχόμενοι προκειμένου να βοηθήσουν την έγκυο γυναίκα και να την καθησυχάσουν.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, όπου βρέθηκε στο σημείο και παρέλαβε την έγκυο γυναίκα, προκειμένου να της παρασχεθεί η κατάλληλη ιατρική φροντίδα και διεκομίσθη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα