Τι είπε ο πατέρας του νεκρού βρέφους - Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Σύνδεσμος Σύρων

Τι είπε ο πατέρας του νεκρού βρέφους - Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Σύνδεσμος Σύρων

«Φάνηκε η αλήθεια ξεκάθαρα και με τη βοήθεια του ιατροδικαστή και με τη βοήθεια του τεχνικού συμβούλου, ευχαριστώ και συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ και τον διευθυντή της Υπηρεσίας που κυνήγησε το θέμα, έψαξε την αλήθεια και έβγαλε το πόρισμα», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο πατέρας του βρέφους που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Τη ίδια στιγμή που ο πατέρας του βρέφους συγχώρησε όλους όσοι τον κατηγορούσαν για κακοποίηση του παιδιού βρέφους, ο συνήγορος του, Αρουάν Μπάκρι προανήγγειλε στις δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 προσφυγή στη Δικαιοσύνη από τον Σύνδεσμο των Σύρων στην Ελλάδα, εξηγώντας τους λόγους.

«Ξεκάθαρα θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά εξηγώντας στη συνέχεια τους λόγους αυτής της απόφασης.

Το «ξέσπασμα» της μητέρας 
 
Η μητέρα του νεκρού βρέφους έξω από το νοσοκομείο Παίδων περιγράφει το δράμα που ζούσε από την ημέρα που γεννήθηκε το μικρό κοριτσάκι της. «Ηταν γνωστό πως η κόρη μου ήταν άρρωστη από την ημέρα της γέννησής της. Ούτε με ρώτησε ο ιατροδικαστής τίποτα ούτε καν τον γνωρίζω. Κι ο θεράπων ιατρός του νοσοκομείου μού είχε δώσει ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει το παιδί από την ημέρα που γεννήθηκε. Είχε πρόβλημα στο κεφάλι της, δεν ήταν ολοκληρωμένα σχηματισμένες οι λειτουργίες του εγκεφάλου. Ο ιατρός μου είχε δώσει αυτά τα υπόθετα και μου είχε πει πώς να τα δίνω στο κοριτσάκι. Με ένα πλαστικό της έδινα τα φάρμακα και μάτωνε και όλο παραπονιόταν το κοριτσάκι ότι πόναγε και δεν μπορούσε να το αντέξει», τονίζει η μητέρα και αναφέρεται στα περί σεξουαλικής κακοποίησης: «Είναι δυνατόν να βιάστηκε από τον πατέρα του το κοριτσάκι μου, τώρα που είμαι και έγκυος τριών μηνών; Αυτά είναι παράλογα, εξοργιστικά πράγματα!».  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: