Φονικό στις Μοίρες: Αν κατεβεί στη Μεσαρά θα τον εκτελέσω εγώ - Απειλές κατά του 51χρονου

Φονικό στις Μοίρες: Αν κατεβεί στη Μεσαρά θα τον εκτελέσω εγώ - Απειλές κατά του 51χρονου

Για έναν «σακατεμένο», άρρωστο άνθρωπο έκανε λόγο ο συνήγορος υπεράσπισης του 51χρονου που το πρωί της Τρίτης απολογήθηκε για το φονικό στις Μοίρες Ηρακλείου με θύμα τον 79χρονο Κώστα Χατζάκη.

Όταν αντιλήφθηκαν ότι ο 51χρονος φυγαδευόταν από το δικαστικό μέγαρο, από άλλη πόρτα από εκείνη που τον περίμεναν, άρχισαν να τρέχουν για να τον προλάβουν, αλλά αυτοκίνητο της ασφάλειας Ηρακλείου τον είχε απομακρύνει.

«Μόλις κατέβεις στη Μεσαρά, θα σε φάω! Ό,τι του έκανες θα σου κάνω. Αν κατεβεί στη Μεσαρά θα τον εκτελέσω εγώ. Θα λιώσεις μέσα στη φυλακή!», φώναζε ένας άνδρας σε έξαλλη κατάσταση.

Ο δικηγόρος του Γιώργος Κοκοσάλης με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει ο πελάτης του και το οποίο επιβεβαιώνεται μέσα από καταθέσεις και ιατρικά έγγραφα,εκφράζοντας για μία ακόμη φορά τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.

Ακόμα και σήμερα ο 51χρονος δε θυμάται την αποτρόπαια πράξη του.

Πως δηλαδή σκότωσε τον άτυχο 79χρονο, έναν άνθρωπο που δεν γνώριζε και που δεν είχε διαφορές μαζί του.

Και ο δεύτερος συνήγορος υπεράσπισης έκανε λόγω για μειωμένη αντίληψη λόγω αλκοολισμού.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννης Στειακάκης τόνισε ότι εναντίον του κατηγορουμένου θα στραφούν και οι γονείς των παιδιών που έπαιζαν μέσα στο δωμάτιο όταν ο 51χρονος πυροβολούσε.

«Από τη μια ότι δεν θυμάται τι έκανε, και από την άλλη ζητά συγγνώμη», τόνισε ο κ.Στειακάκης κάνοντας λόγο πως από τα στοιχεία που προκύπτουν, ο 51χρονος πήγε στο σπίτι της οικογένειας και ήξερε τι ζητούσε και τι έψαχνε και μάλιστα όπως αναφέρει κατά την σύλληψη του έδωσε και εξηγήσεις για ποιο λόγο προχώρησε σε αυτή του την πράξη.

Ο δεύτερος δικηγόρος της οικογένειας κ.Λαμπρινός αναφέρθηκε σε παλαιότερη παραβατική συμπεριφορά του 51χρονου.

 

cretapost

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα