Άγριο φονικό στην Κρήτη: Ο δράστης είχε πιει και δεν θυμάται ότι σκότωσε τον 79χρονο

Άγριο φονικό στην Κρήτη: Ο δράστης είχε πιει και δεν θυμάται ότι σκότωσε τον 79χρονο

 Τουλάχιστον σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για το άγριο φονικό στις Μοίρες, στο Ηράκλειο, στην Κρήτη, όπου ένας 51χρονος σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη της εν διαστάσει συζύγου του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr,  δράστης του στυγερού εγκλήματος βρίσκεται στα κρατητήρια της Α.Δ. Ηρακλείου και το πρωί της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου, όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες και στην συνέχεια θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η αστυνομία αναζητούσε τον 51χρονο από χθες το βράδυ που έγινε το άγριο έγκλημα, ωστόσο, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν σήμερα το πρωί.

Δεν θυμάται ότι σκότωσε τον άτυχο 79χρονο

Ο 51χρονος μετά την σύλληψη του οδηγήθηκε, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου εκεί μετέβησαν και οι συνήγοροι υπεράσπισης, που πρόκειται να τον εκπροσωπήσουν, Νίκος Παπαδαντωνάκης και Γιώργος Κοκοσάλης.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι δικηγόροι του 51χρονου δράστη, και επικαλείται το  flashnews.gr ο ίδιος αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ και τα τελευταία χρόνια ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα απεξάρτησης στο ΠΑΓΝΗ.

Ωστόσο, το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι πως όπως αναφέρουν οι δικηγόροι του, ο ίδιος δεν έχει συνέλθει ακόμα από την μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ στην οποία είχε προχωρήσει πριν την απεχθή πράξη του με αποτέλεσμα να εμφανίζει κενά μνήμης και να μην θυμάται ότι αφαίρεσε τη ζωή του 79χρονου.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 51χρονος βρισκόταν σε μανιώδη κατάσταση με αποτέλεσμα στην συνέχεια η Αστυνομία να ανακαλύψει 9 τρύπες από σφαίρες στον τοίχο της οικίας που διέμενε ο άτυχος Κώστας Χατζάκης.

Πώς έγινε το άγριο φονικό

Ο 50χρονος δράστης πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου στις 9 το βράδυ, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, όπως λένε οι πληροφορίες. Το θύμα βγήκε στο μπαλκόνι για να δει ποιος κάνει φασαρία. Ο δράστης ζητούσε να μάθει γιατί ο ηλικιωμένος νοίκιασε το σπίτι στην εν διαστάσει σύζυγό του και μετά από λίγο τον πυροβόλησε εν ψυχρώ ενώ έστρεψε το πιστόλι και στην 65χρονη.

Στο χωριό επικράτησε πανικός από τους πυροβολισμούς. Κανείς δε μπορούσε να πιστέψει ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ακόμα ένας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για το τίποτα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα