Ηράκλειο: Στη φυλακή η 21χρονη που φέρεται να μαχαίρωσε τον σύντροφό της

Ηράκλειο: Στη φυλακή η 21χρονη που φέρεται να μαχαίρωσε τον σύντροφό της

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε η 21χρονη που φέρεται να μαχαίρωσε τον σύντροφό της μετά από καυγά στην Φορτέτσα Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της.

Την ίδια τύχη είχε και ο 32χρονος φίλος του ζευγαριού που φαίνεται να εμπλέκεται στο αιματηρό επεισόδιο με τον ανακριτή και τον εισαγγελέα να κρίνουν την προσωρινή κράτησή του.

Τι ανέφεραν ενώπιον του ανακριτή

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν κατά τις απολογίες των δύο ατόμων στον ανακριτή, ο 32χρονος προσπάθησε να βοηθήσει την 21χρονη, καθώς όπως υποστηρίζει, ο Αλβανός σύντροφος της ήταν εκείνος που επιτέθηκε πρώτα στην κοπέλα και έπειτα εκείνη για να αμυνθεί, τον μαχαίρωσε σε κοιλιά και πλάτη.

Δεν τα βρήκαν στο… μοίρασμα των ναρκωτικών

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Φορτέτσας Ηρακλείου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η 21χρονη διατηρούσε σχέση με τον 26χρονο τον τελευταίο καιρό ενώ και οι δύο έχουν εξάρτηση με τα ναρκωτικά.

Μάλιστα, όπως φαίνεται ο καυγάς ξεκίνησε από το μοίρασμα… ναρκωτικών χαπιών ανάμεσα στο ζευγάρι με την νεαρή να μην διστάζει να παίρνει ένα μαχαίρι και να τραυματίζει τον σύντροφό της.

Ευτυχώς, ο 26χρονος δεν έφερε σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου και έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Από την προανάκριση, αργότερα αποδείχθηκε η εμπλοκή του τρίτου ατόμου, του 32χρονου Έλληνα ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε με τα χέρια στον Αλβανό σύντροφο της 21χρονης.

Η 21χρονη υποστήριξε ότι ο 26χρονος ήταν εκείνος που της επιτέθηκε πρώτος. Τη γρονθοκόπησε και προσπάθησε να τη χτυπήσει με ένα ρόπαλο. Ο 31χρονος φίλος της προσπάθησε να την βοηθήσει.

 

cretapost

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα