Black Friday: Αυτές είναι οι προσφορές έως 50% σε φαγητό και delivery

 H Black Friday και οι προσφορές της ανοίγονται και πέρα από την τεχνολογία εδώ και πολύ καιρό. Στον χώρο των τροφίμων τις πρώτες χρονιές μπορεί να συμμετείχαν μεμονομένα καταστήματα όμως φέτος την Μαύρη Παρασκευή την τιμούν μερικές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον χώρο της μαζικής εστίασης. Το News24/7 συγκέντρωσε τις πιο ενδιαφέρουσες από τις προσφορές και σας τις παρουσιάζει.
Black Friday στα Burgers και όχι μόνο

Goody's: Οι καταναλωτές που θα εγγραφούν στο All Star Club (σ.σ. η "κάρτα" πιστότητας της Goody's) σήμερα θα λάβουν δωροεπιταγή η οποία θα είναι εξαργυρώσιμη από αύριο.

McDonald's: Ημέρα #BlackFRYday για την McDonald's σήμερα καθώς οι χρήστες του app μπορούν να εξαργυρώσουν μία μικρή μερίδα τηγανητές πατάτες, ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες αγορές τους.

TGI Fridays: 1+1 Margarita στις γεύσεις Lime, Strawberry και Mango περιμένει όσους επισκεφθούν σήμερα τα TGI Fridays. Η προσφορά ισχύει στην αρχική τιμή του coctail και αφορά στην κατανάλωση εντός του καταστήματος.
Προσφορές από 30% έως 50%

Γρηγόρης: Έκπτωση 30% σε κάθε online παραγγελία χρησιμοποιώντας τον κωδικό BLACK30 κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η συγκεκριμένη προσφορά τρέχει από τις 26 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται σήμερα ανήμερα του Black Friday.

ΙΚΕΑ: Έκπτωση 50% σε όλα τα ζεστά πιάτα. Η προσφορά έχει ξεκινήσει από χθες και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο. Δεν ισχύει για τα παιδικά γεύματα, τις μερίδες γαρνιτούρας και τις σούπας. Επίσης δεν ισχύει σε συνδιασμό με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

Skroutz Food: Έκπτωση 50% για κάθε παραγγελία που θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας και η πληρωμή της θα γίνει με χρέωση σε κάρτα της VISA. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην πλατφόρμα υπάρχουν πλέον πάνω από 1.500 εστιατόρια.

L'Artigiano: H αλυσίδα θα προσφέρει για το Black Friday 60% έκπτωση στην δεύτερη πίτσα σε κάθε παραγγελία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα