Άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα: Τον σκότωσαν με κασμά μπροστά στα παιδιά του

Άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα: Τον σκότωσαν με κασμά μπροστά στα παιδιά του

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών Ρομά στην Πελασγία το απόγευμα της Τρίτης (24/9) είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός άνδρα αλβανικής υπηκοότητας 41 ετών.

Το θύμα είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με δύο 33χρονους ομοεθνείς του, που είναι δίδυμοι και τελικά το επεισόδιο εξελίχτηκε σε άγρια συμπλοκή.

Κάποια στιγμή φέρεται να δέχτηκε δολοφονικό χτύπημα από κασμά στο κεφάλι, που αποδείχτηκε μοιραίο. Η πράξη τους αυτή μάλιστα έγινε μπροστά στην οικογένεια του θύματος και ειδικά μπροστά στα τέσσερα παιδιά του. Όλοι τους μένουν προσωρινά στον καταυλισμό που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, αναζητώντας δουλειά στα ελαιοπερίβολα.

Οι δράστες του στυγερού εγκλήματος, μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή προσπαθώντας να εξαφανιστούν, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός γύρω στις 18:00 στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας το οποίο ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ακολούθησε καταδίωξη στη γύρω περιοχή από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας και της Άμεσης Δράσης Λαμίας, που είχε ως αποτέλεσμα να τους συλλάβουν στην παραλία της Πελασγίας.

Οι δράστες φέρεται να υποστήριξαν ότι το θύμα, τους είχε κλέψει ξύλα και πήγαν απλά να του ζητήσουν το λόγο. Στον καταυλισμό επικρατεί αναβρασμός και οι Αρχές εύλογα φοβούνται για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Αυτή την ώρα οι δράστες προσάγονται στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα