Σοκ: Βρήκαν μαθητή λιπόθυμο από ναρκωτικά στις τουαλέτες σχολείου στον Βόλο

Σοκ: Βρήκαν μαθητή λιπόθυμο από ναρκωτικά στις τουαλέτες σχολείου στον Βόλο

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην σχολική κοινότητα και γενικότερα στην τοπική κοινωνία του Βόλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», μαθητής Γυμνασίου βρέθηκε ημιλιπόθυμος στις σχολικές τουαλέτες από την επιστάτρια του σχολείου την ώρα του μαθήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, παλιός μαθητής του σχολείου, που πλέον φοιτά σε γειτονική σχολή φέρεται να είναι εκείνος, που πέρασε ποσότητα χασίς μέσα στο σχολείο.

Τη ναρκωτική ουσία δοκίμασε μικρότερος μαθητής την ώρα του διαλείμματος στις σχολικές τουαλέτες. Εκεί βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση λίγη ώρα αργότερα από τον επιστάτη του σχολείου και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο.

Το περιστατικό καταγράφηκε την περασμένη Δευτέρα σε κεντρικό Γυμνάσιο - Λύκειο του Βόλου.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Ταχυδρόμου, ο εξωσχολικός σπουδαστής πραγματοποίησε «επίσκεψη» στο παλιό του σχολείο και κατευθύνθηκε προς τις τουαλέτες, που χρησιμοποιούνται ως «καπνιστήριο» από ανήλικους μαθητές.

Εκεί φέρεται να έδωσε σε μαθητή Γυμνασίου να δοκιμάσει χασίς. Εκείνος έφυγε, ο μαθητής όμως του Γυμνασίου, που δεν αισθανόταν καλά, παρέμεινε στον χώρο. Οταν χτύπησε το κουδούνι για την επιστροφή στην τάξη, εκείνος δεν μπορούσε να πάει. Ζαλιζόταν και έκανε εμετό. Εκεί τον βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση η επιστάτρια του σχολείου και σήμανε συναγερμός. Ο μαθητής διακομίστηκε στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε η ύπαρξη στον οργανισμό του ουσιών και ενημερώθηκε η Ασφάλεια.

Μόλις ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης, ενημερώθηκε για το συμβάν, διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης. Η ΕΔΕ ανατέθηκε σε καθηγητή Λυκείου, ο οποίος θα αναλάβει να διαπιστώσει τι έχει συμβεί.

Το σχολικό συγκρότημα βρίσκεται υπό παρακολούθηση από αστυνομικούς τις τελευταίες ημέρες. Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι δεν είναι το μοναδικό κι ότι υπάρχουν κι άλλες ενδείξεις για σχολεία, που όμως δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Πηγή: alfavita.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα